Ontmoeting Gelijkgestemde Belangrijk Als Je Werk Nog Niet Mainstream Is.

In 2018 heb ik mijn oude werk. webdesign, marketing, ondernemerscoaching, weer opgepakt. Echter deze keer, heel bewust, alleen maar voor mensen die iets in de wereld komen doen dat zich bevindt op het gebied van het ongeziene, het spirituele, energie werk of oude rituelen en ceremonies. De moed en kracht die ervoor nodig is om dit prachtige werk ook echt te gaan doen is groots, ik heb dan ook diep respect voor een ieder die dat aandurft. Elke keer als ik zo’n bijzondere ondernemer spreek voel ik een onhoudbare drang om diegene te helpen dit op een zo zuiver en echt mooie manier in de wereld te zetten, dat is belangrijk voor ons als collectief en geheel.

In verbinding & gelijkwaardig, dat is waar de magie begint

Dit werk brengt met zich mee dat ik elke dag met iemand mag verbinden die echt in zijn kracht staat en vanuit zijn of haar volle essentie leeft. Dat is zo inspirerend! En! Spannend, want als die ander gaat staan kun jij als gelijkwaardig sparringspartner niet achterwege blijven. Als ik niet aanwezig ben en in verbinding dan is dat direct voelbaar door die ander. Als je zo met gelijkgestemde gaat werken dan roep je elkaar als het ware op om echt in je kracht te gaan staan en dan gebeuren er hele gave dingen! Dan is het geen werken meer maar daadwerkelijk co-creëren. Dan ben je in verbinding met elkaar en het collectieve veld. Echt iets aan het doen wat in het belang is van het geheel. Dan knetteren de vonken er vanaf.

Die ontmoeting met gelijkgestemde is zo belangrijk als je werk doet dat nog niet mainstream is. Als je echt aan het pionieren bent. En op dat punt kwam afgelopen week mijn community verlangen weer boven. Kan ik deze mooie mensen met hun belangrijke missies niet bij elkaar brengen. Kan ik iets doen waardoor we elkaar nog meer kunnen activeren en inspireren?

Ik zit weleens te fantaseren over de potentie die we zouden kunnen hebben als we onze krachten gaan samenbrengen. Let wel, vanuit volledige autonomie, ieder vanuit zijn eigen talent en essentie. Maar ook hoe we gezamenlijk hele gave experimenten zouden kunnen gaan doen. Onze eigen ervaringen naar een nog hoger level kunnen halen.

En omdat dat hoofd van mij alleen maar kan bedenken wat het altijd al bedacht heeft en daar dus niet de oplossing ligt. Is dit mijn experiment, de intentie zetten op dit verlangen en kijken wat er gebeurt….

voorverkoop actie!

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Geniet nu van de voorverkoop actie!

AUTEUR