Ik ben Tessa Smits, de rode draad in mijn leven is mijn passie voor het creëren, het bouwen, iets maken vanuit niets. Of dat nu een website, nieuw kunstwerk, boek of een experiment met een nieuwe manier van leven is. Verbeeldingskracht zit in mijn genen.  

Dat was niet direct duidelijk voor mij. Ooit studeerde ik bedrijfskunde aan het prestigieuze Nyenrode en ging ik in de corporate wereld aan de slag als marketeer. Ondanks het succesvolle plaatje was ik van binnen diep ongelukkig en had ik geen idee waarom. Die onrust leidde tot heel veel wisselen van banen en uiteindelijk tot de bevrijdende burn out waarna ik op zoek ging naar mijn eigen passie, dat wat mij dreef.

Dat resulteerde in een eigen online bedrijf, het volgen van een opleiding tot levenstherapeut, vele spirituele workshops en trainingen. Mijn passie voor creëren bracht me ook bij het kunstenaarschap. Jarenlang heb ik me zelfs full time op het schilderen gestort (bekijk mijn kunst op www.tessasmits.com). Zo kwam ik in contact met mijn verlangen aan een leven in volledige  overgave, het maken van kunst gaf me de ruimte te experimenteren en bracht me in het land waar ik al jarenlang wilde leven: Spanje. Wat ik leerde tijdens het schilderen ging ik ook toepassen in mijn leven: durven in overgave te zijn en in de flow leven.

En zo kwam ik als vanzelf terug bij mijn ‘oude werk’ maar in een compleet nieuw jasje. Ik begon websites te maken zoals ik schilderde: compleet vrij en in verbinding met de missie van de ondernemer. Daarnaast koos ik expliciet voor mensen waar ik me sterk verbonden mee voelde; zij die de wereld een stukje mooier komen maken, met bijzondere missies & talenten. En hierin lijkt alles nu bij elkaar te komen; mijn eigen spiritualiteit, creatie- en manifestatie energie, mijn verlangen om te verbinden met gelijkgestemde en te werken voor iets dat er daadwerkelijk toe doet in de wereld.

Nooit gedacht dat het mogelijk was om zo trouw aan mezelf te blijven en toch succesvol te kunnen ondernemen. Ik voel me dan ook intens dankbaar en kan niet wachten om jou te helpen hetzelfde te creëren in je leven!

Update:
Ja, ik ben sinds augustus terug gekomen naar Nederland. Mijn sessies vinden nog steeds online/telefonisch plaats, uit nood geboren toen ik in Spanje ging wonen maar ook net terug in NL kies ik, ook zonder corona, expliciet voor deze aanpak en dat heeft een belangrijke reden. Hier lees je er meer over >

©[2019] TESSA SMITS webdesign by Tessa Smits zelf natuurlijk ;-)

NIE: Y4267955-C VAT: ESY4267955C IBAN: ES27 0049 1379 53 2310049402

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?