reacties, foto's & events

Voor de lezer

Het leek me leuk om voor jou, de lezer van mijn boek, een pagina te maken met daarop de reacties van andere lezers, foto’s die bij het waargebeurde verhaal horen en aankomende events waar je gelijkgestemde kunt ontmoeten.

Heb je een vraag? Je kunt me altijd bereiken via info@tessasmits.nl

De reacties!

Ik ben reuze nieuwsgierig! Wat vond je van het boek? Wat raakte je het meest? Voelde je herkenning? Laat hier je reactie achter.

Dat kan anoniem, je hoeft je naam niet achter te laten, je email wordt niet gebruikt en is enkel nodig voor de verzending.

ontmoet gelijkgestemden

lezersmiddag & dot art workshop

lezersmiddag

Op onze nieuwe locatie nodig ik jou de lezer uit voor een heerlijke lunch & creatieve middag. Ik beantwoord prangende lezersvragen én je gaat zelf ook ervaren hoe het is om samen te creëren voorbij het bedenken.

Let the magic begin!

Bekijk hier meer info, data & aanmelden >

Dot art workshop - Gold & geometry

Ook zelf ervaren hoe het is om met druppels verf een magische schilderij te laten ontstaan? Tijdens deze workshop dag leer ik je alles over de dot techniek, geometrisch intuïtief design en ga je met jouw eigen schilderij aan de slag.

Wees gewaarschuwd, na deze dag heb je er een nieuwe verslaving bij 😉

Bekijk hier meer info, data & aanmelden >

Foto overzicht

Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Nu ben je vast nieuwsgierig hoe dat schilderij van mij en Elske eruit zag en of ik echt een schilderij op een tennisbaan heb gemaakt. Bij deze de foto’s!

Klik op de button om het hele overzicht met achtergrondverhaal te bekijken!