reacties, foto's & events

Voor de lezer

Het leek me leuk om voor jou, de lezer van mijn boek, een pagina te maken met daarop de reacties van andere lezers, foto’s die bij het waargebeurde verhaal horen en aankomende events waar je gelijkgestemde kunt ontmoeten.

Update! Wat ik niet aan zag komen is dat het boek als een raket verkocht zou gaan worden. Jullie reacties op social media maken dat het boek viral is gegaan en blijft verkopen. Inmiddels is het door meer dan tienduizend mensen gelezen. Dat betekent ook dat wat ik op deze pagina bedacht had; een leuke workshop, een talisman ontwerpen of iets organiseren direct helemaal volgeboekt zit.

Ik ga de komende tijd even voelen welke kant dit op mag bewegen. En nieuwe ideeën zal ik met jullie delen via de nieuwsbrief. (je kunt je hier aanmelden >)

Heb je een vraag? Je kunt me altijd bereiken via info@tessasmits.nl (het kan zijn door de vele mails dat het wel even duurt voor je antwoord hebt ;-))

Wat vond jij als lezer van het boek?

De Reacties

Ik ben reuze nieuwsgierig! Wat vond je van het boek? Wat raakte je het meest of is je het meest bijgebleven? Voelde je herkenning of waren het nieuwe verhalen voor je? Laat hier je reactie achter.

Dat kan anoniem, je hoeft je naam niet achter te laten, je email wordt niet gebruikt en is enkel nodig voor de verzending.

Ik heb zoveel reacties gekregen! Ook via social media, mail etc. Dat ik een aparte pagina met alles reacties en reviews heb gemaakt. Die kun je hier bekijken >

Jouw reactie

poster of kaart

The Power of creation

Ik kreeg een vraag van een van mijn lezers of het kunstwerk dat op de cover van het boek staat ook te koop is. Wat een briljant idee! Dat had ik nog helemaal niet bedacht (en dat zijn altijd de mooiste inspirators).

Dit kunstwerk gaat voor mij over het proces van creëren, ver voorbij het denken, in volledige overgave en in verbinding met alles. De oneindige mogelijkheden die dan ontstaan en via jou de wereld in geslingerd worden. De energie van dit schilderij is opzwepend, zet aan tot creëren en inspireert.

De Art Prints zijn momenteel uitverkocht! Ik ga wel weer nieuwe drukken maar dat zal wel een maandje ofzo gaan duren. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden.

ontmoet gelijkgestemden

events

Schrijversmiddag

Ik heb zoveel vragen ontvangen over hoe ik mijn boek zelf heb uitgegeven, dat ik besloten heb een schrijversmiddag te organiseren. Ik heb namelijk een heel eigen pad bewandeld om mijn boek te schrijven, te laten drukken en te verkopen. In dat proces heb ik de grote partijen volledig overgeslagen en ben ik echt alles zelf gaan doen – dat heeft zo zijn voor- en nadelen ;-).

Ik heb er al eens een blog over geschreven en recent ook een interview gegeven in een podcast. Als mijn manier van ondernemen, schrijven en uitgeven je inspireert en je wilt meer weten, dan ben je van harte welkom op de schrijversmiddag. Het wordt niet alleen een informatieve en inspirerende bijeenkomst, maar ook een geweldige kans om te connecten met andere gepassioneerde schrijvers.

Op dit moment zijn er geen plekken meer beschikbaar en zal het i.v.m. onze verhuizing ook nog even duren voor er nieuwe data worden ingepland. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief >

Dot art workshop - Gold & geometry

Ook zelf ervaren hoe het is om met druppels verf een magische schilderij te laten ontstaan? Tijdens deze workshop dag leer ik je alles over de dot techniek, geometrisch intuïtief design en ga je met jouw eigen schilderij aan de slag.

Wees gewaarschuwd, na deze dag heb je er een nieuwe verslaving bij 😉

Inmiddels zitten alle workshop data vol. Vanwege aankomende verhuizing plan ik pas rond de zomer weer nieuwe data in.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe data, meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief >

Het verhaal achter het verhaal

De foto's

Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Nu ben je vast nieuwsgierig hoe dat schilderij van mij en Elske eruit zag en of ik echt een schilderij op een tennisbaan heb gemaakt. Bij deze de video & foto’s!

Klik op de button om het hele overzicht met achtergrondverhaal te bekijken!

Intuitief design

Talisman

In het boek staan twee talisman designs die ik heb gemaakt. De persoonlijk afgestemde designs maak ik dit jaar niet meer in opdracht.

Ik maak wel elk kwartaal tijd vrij om één talisman die afgestemd is op wat er op dat moment belangrijk is, te tekenen. Van dit design laat ik dan kaarten drukken.

Op dit moment zijn alle art prints uitverkocht. Ik verwacht wel weer nieuwe kaarten te gaan drukken, ik hou je op de hoogte via de nieuwsbrief. Je kunt je hier aanmelden >

hier krijg ik de meeste vragen over:

LINKJES

Dit zijn geen betaalde/affiliate links, ik ben hier allemaal oprecht enthousiast over:

in de media

interviews & podcasts

Ik krijg geregeld vragen voor lezingen, interviews of andere leuke activiteiten. Bij deze de agenda en wat laatste Podcasts/Interviews om te bekijken/beluisteren.

Op Spotify

 

Events

  • 11 mei Schipluiden – Signeersessie na afloop Theatervoorstelling Camie Bonger (jazeker die dame uit het boek!). Boek hier je ticket >