reacties van de lezers

reviews boek

Hieronder vind je alle reacties en reviews die mijn lezers mij via alle mogelijke kanalen hebben toegezonden. Je kunt jouw reactie ook met ons delen via de lezerspagina >

Heb jij het boek nog niet gelezen en kun jij je nieuwsgierigheid niet meer bedwingen? Koop dan hier jouw exemplaar >

Lisette
Lees verder
Geweldig geschreven Tessa! Je openhartigheid, je missie en door alle shit heen gaan. Herkenbaar en zo inspirerend om te gaan en blijven staan voor onze visie. Vertrouwen, verbinding en vrijheid is wat je ieder mens gunt. Love it!
Laura
Lees verder
Wat een héérlijk boek en wat een herkenning! Tessa beschrijft zaken waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. En zij benoemt de zaken rauw en puur zoals ze zijn, geen mooi gepolijste ‘new age-bullshit’, maar gewoon lekker met de voetjes op de grond durft ze ook de minder mooie kanten van het leven vanuit verbinding te noemen. Het moedigt me aan om zelf ook steeds meer te kiezen voor een bezield leven vanuit verbinding. Dankjewel @tessasmitsart ! 🙏🏻✨💖
Brigitte
Lees verder
Mijn boek is aangekomen in Spanje. Pakje opgehaald en snel opengemaakt... en toen... bleef de afwas staan, de stofzuiger in de kast en boodschappen waren voor een andere dag... in 1 ruk uitgelezen en WAUW! De ontbrekende puzzelstukjes staan nu zwart op wit. Super mooi boek, proficiat! xxx
Cora
Lees verder
Het boek gisteren ontvangen en vandaag al uit. Veel herkenbaarheid. Regelmatig gingen de rillingen of kippenvel over mijn lijf. Een fantastisch boek, het helpt mij mijn pad te blijven lopen. Hoe dat pad dan ook loopt...
Mandy
Lees verder
Wow, wat een geweldig en inspirerend boek, echt een enorme aanrader. Wat een moed om zo te gaan leven. Wat een mooi voorbeeld voor iedereen! Dank je wel voor het schrijven.
Fardou
Lees verder
Alles klopt. Dit boek. M'n hart. Prachtig. Vorige week appte ik m'n vriendin "ik ga liever terug naar m'n eenzame berg". Ik was verslagen. Geëmigreerd naar 't prachtige Noord-Noorwegen, weg van Alles. Hopend om 'thuis' te vinden. Niks. Nu ben ik een poosje terug in NL. De dag na m'n appje naar m'n vriendin lag dit boek in de brievenbus. Ik heb zo gelachen om jou, Tessa & om mezelf. Want JA ik zat daar ook een partij boos te zijn, op de berg! Daarna volgt er nog zoveel herkenning. Alsof ik soms m'n eigen gedachten lees, daar, zwart op wit. De controle los durven laten is iets waar ik al heel lang tegen op hik. Eén stap naar voren, twee terug. Zo voelt 't. Nu ik dit boek in m'n handen heb voelt 't als een enorme boost in vertrouwen. Ik hoop binnenkort twee stappen naar voren te zetten en eentje terug. Maarja, ook dat mag ik loslaten, haha. Ik geloof dat dit boek me heeft gevonden door de intentie die jij het hebt meegegeven Tessa. Duizendmaal dank!
Danielle
Lees verder
In één ruk uitgelezen. Vertrouwen en geloof in je eigen bron dat is wat wij in deze wereld nodig hebben. Laat het leven voor iedereen een feestje zijn en de energie stromen. Dit boek wil je lezen. Tessa ik sta AAN.
Lisette
Lees verder
Geweldig geschreven Tessa! Je openhartigheid, je missie en door alle shit heen gaan. Herkenbaar en zo inspirerend om te gaan en blijven staan voor onze visie. Vertrouwen, verbinding en vrijheid is wat je ieder mens gunt. Love it!
Maxime
Lees verder
Ik ben niet de persoon om reviews en recensies te schrijven maar ik voel dat ik je gewoon wil laten weten dat ook deze Belgische vrouw het boek GEWELDIG INSPIREREND vindt. Nee, ik heb het boek niet in één keer uitgelezen want ik werd 5 keer onderbroken door spatten van ideeën. Het voelde alsof ik soms zelf aan het schrijven was, zo herkenbaar! Als je in de buurt woonde dan was ik komen aankloppen om je persoonlijk te feliciteren! Als je workshops ooit dichter in de buurt van Maastricht zouden doorgaan, dan wil ik zeker deelnemen! Nu is het 3 uren rijden en dat is net wat te ver voor een workshop (of niet? :-D). Veel succes met je volgende boek en alle inspirerende ondernemende facetten!
Bieke
Lees verder
Jouw boek raakt me diep TESSA, heel dankbaar hoe het mij ondersteunt in het proces waar ikzelf inzit. ik bestelde er intuïtief 2 terwijl ik niet wist voor wie dat 2 de exemplaar was maar toen het op de mat lag de volgende dag wist ik het meteen. Een goede vriendin is jarig morgen en ze krijgt m van me kado. Benieuwd of het haar net zo raakt.
Desiree
Lees verder
Wow, Tessa ! Dank je wel. Jouw bevalling van het heelal, en dan vooral omdat je het neerpende, voelde voor mij als een heerlijke brainstorm in een spiritueel wellnessbad. Alle onzekerheid en daarop volgende overwinningen. De acceptatie dat verandering geen onderdeel van, maar het leven zelf is. Met als enige zekerheid die stroom van liefdevolle intelligentie. Bijzonder dat je het zo invoelbaar hebt kunnen verwoorden. Echt fijn om te lezen. En je roept op tot verbinding. Ik denk graag mee over het hoe en natuurlijk wil ik meedoen!
Petra
Lees verder
Wow! Exact wat ik nodig had wat ik weet verwoord en een schop onder mijn kont om er echt voor te gaan en niet voor een mini deeltje!! Dank lieve Tessa
Paulien
Lees verder
Whaaaaah wat een fantastisch boek. Het kwam ‘per ongeluk’ op mijn pad. Meteen besteld en inmiddels halverwege. Dit boek komt voor mij op het juiste moment.
Maureen
Lees verder
TOP boek, op mijn lijf geschreven!!!!!!
Lieneke
Lees verder
Een prachtig boek dat je aanmoedigt om vanuit je hart te leven En dan ben ik nog maar op de helft!
Angeline
Lees verder
Heerlijk om te lezen. Zoveel herkenning en verlangens. Dank je wel dat je ons meeneemt in deze realiteit.
Anne
Lees verder
Besteld, gelezen en direct nog 3 stuks besteld Wat een heerlijke herkenning. Ondanks dat ik zelf ‘schrijf’ kon ik nooit goed onder woorden brengen wat er m.i. speelt in de wereld en dus in mij. Maar jij, Tessa, vertaalt het hier prachtig. Vandaar de extra bestelling, nu kan ik mijn omgeving laten lezen in jouw boek over ‘mijn ervaringen'. Dus dank je wel én ook bedankt voor de mooie kaarten. AANRADER, lieve mensen!
Edzo
Lees verder
Wow! Mijn vrouw had dit boek besteld in de voorverkoop en je stond hier op een dag voor de deur om het persoonlijk te bezorgen. Daar kwam ik na het "dankjewel" zeggen pas na het sluiten van de deur achter. Leuk om kennisgemaakt te hebben. Mijn vrouw heeft het als eerste gelezen en ik heb het nu net in twee dagen uitgelezen. Wat een geweldig boek en wat sluit het exact aan bij "de reis" waar wij nu in zitten en de visie die ik zelf heb op wat er in de wereld gebeurd, wie ik ben en op welke "reis ik ben". De wereld is gek, die moet nóg gekker worden, maar iedereen die dit boek heeft gelezen en het gevoel heeft dat dit "resoneert", begrijpt dat de wereld deze weg moet gaan. We gaan elkaar ongetwijfeld nog eens ontmoeten! Dank voor deze wonderlijke ervaring.
Fanny
Lees verder
Heb het boek bijna uit, maar wauw wat een herkenning. Je spreekt de taal van mijn ziel en blijkbaar mocht ik dit weer even horen Dankbaar!
Suzanne
Lees verder
Kan niet anders zeggen, fucking awesome boek! Het is dat we aan het verhuizen zijn (naar de Veluwe), maar anders… Had ik het in één adem uitgelezen!
Anouk
Lees verder
Ik vind het een fantastisch boek! Kon het niet wegleggen en heb al bijna zin om het boek opnieuw te gaan lezen (een week later). Deze is een blijvertje die mag gaan shinen naast Big magic.
Jolanda
Lees verder
Gisteravond het boek binnen gekregen en ben nu al op hoofdstuk 12! Wat een geweldig boek!
Hennie
Lees verder
Kippenvel, tranen, herkenning all over!! Dit thema kom ik vaker tegen, hoezo synchroniciteit? Word me er steeds meer van bewust dat ik hier iets mee moet! Let the process of healing begin!! Dank je wel voor het delen van dit diepe mooie verhaal!
Marieke
Lees verder
De passie, vurigheid en de stem van de emotie die ik heb gehoord toen ik je heb ontmoet in Drenthe komen letter voor letter terug in je boek. Ik hou zo van mensen die met het hart op de tong kunnen spreken en zijn. Zonder rem, gewoon vol met beide voeten in die grond. Rauw en ongesneden. Mooi Tessa. Ik heb dit boek met heel veel plezier gelezen. En ik verbind me heel graag met de energie van jou en je lief! ❤🦋🙏.
Jorien
Lees verder
Ha lieve Tessa, ik kreeg je boek gisteren binnen met een heerlijke boodschap en begon uiteraard meteen te lezen. Nu halverwege en ga deze dag pas iets anders doen als ik het boek uit heb 😂🔥🔥🔥. Gemediteerd met de prachtige kaarten die erbij zaten. Quiet the mind open the heart. Ik ben helemaal fan. Ontroerd en blown away van de herkenning ook, ik lees zinnen die ik zelf heb geschreven en ik ben een grote Joe Dispenza fan. Jouw verhaal inspireert me volop om weer wat goud klompjes op te delven en te alchemizen. Het geeft zulke fijne handvatten om te experimenteren en ik haal vooral veel hoop en vertrouwen uit de wetenschap dat er minstens nog 1 iemand op deze aarde rondloopt die zo volle bak alles uit het leven wil halen en intens dat mysterie ervaart, alle angsten voor lief nemend. Ik kan wel een boek schrijven om je te bedanken dat je dit met de wereld deelt.🔥🔥🔥. Heel veel liefs 🚀 Jorien
Annelise
Lees verder
Heb je boek vorige week mogen ontvangen, voelde dat ik tijd moest maken om lekker door te kunnen lezen. Dus gewacht tot gister en nu bijna uit…ik stroom mee in flow! Herkenning alom. Dank voor het schrijven van dit boek!
Mary
Lees verder
Wauw wat een prachtig boek, geraakt, gelachen gehuild, zo mooi beschreven zo intens. Heb het bijna uit maar ga het nog eens lezen dan komt er nog meer binnen voel ik. Dank je wel voor deze prachtige reis die begonnen is.
Margje
Lees verder
“Sinds zaterdag het boek en wat leest het lekker weg... wat een herkenning, dan met een traan dan met een lach. Maar het raakt me diep. Absolute aanrader!”
Hettie
Lees verder
Heerlijk! In één keer uit gelezen! Zoveel herkenning en alsof mijn ideeën en voelen woorden hebben gekregen. En dan wonen jullie nu in Ruinerwold, mijn geboorteplaats. En dan heb ik zelf mijn eerste boek, voor kinderen, geschreven. Komt over een week of 4 op de markt. Welke ook in een flow ontstaan is. Dit is het!
Noelle
Lees verder
Ik ben op 2/3 van het boek en kan niet stoppen met lezen. Het ene moment met tranen in mijn ogen en het volgende moment met een glimlach. Ik heb denk ik al 5x tegen Rinus gezegd hoe wonderlijk ik het vind dat er een boek 'over mij' is geschreven of eigenlijk 'over ons'. Dit is hoe ik het afgelopen jaar voel dat ik wil leven, 'moet' leven. Inclusief alle weerstand vanuit mijn omgeving dat dit toch niet zo kan terwijl ik van alle kanten voel van wel. Dank je wel! Fijn te weten dat we hier niet alleen in staan. We gaan het doen. Vol overgave leven
Lianne
Lees verder
Ik ben nu op bladzijde 40 en ik kan je beloven, er volgen nog heel veel meer drukken van jouw boek, dank je wel voor jouw magische inspiratie . En dank je wel voor de kaarten, die met Boeddha wilde ik graag en voila daar was hij.
Bieke
Lees verder
Jouw boek raakt me diep TESSA, heel dankbaar hoe het mij ondersteunt in het proces waar ikzelf inzit. ik bestelde er intuïtief 2 terwijl ik niet wist voor wie dat 2 de exemplaar was maar toen het op de mat lag de volgende dag wist ik het meteen. Een goede vriendin is jarig morgen en ze krijgt m van me kado. Benieuwd of het haar net zo raakt
Tamara
Lees verder
"Mooi en krachtig hoe je eerlijk schrijft over de Ups en downs van je zoektocht. De oneindige golven die ons meevoeren naar nieuwe ervaringen waar soms verwondering, verbinding en soms een intens lijden de bovenhand voeren. Een soms rauw, opwindend, en hoopvol verhaal waarin ik veel herken en ook zin krijg om mezelf te openen voor de mogelijkheden in mezelf en de wereld. Dank voor het schrijven en je moed lieve Tessa!"
Marion
Lees verder
Dankbaar voor dit boek. Als zzp-er al 2x gestopt om tijd vrij te maken voor mezelf om te ontdekken wat nu echt bij me past. 2x heeft de buitenwereld deze tijd opgevuld. Een zo'n welkome herinnering. Stil zijn, mediteren, het niet weten, maar vooral ruimte nemen. Dank je wel Tessa, voor dit boek, je woorden, weten dat je niet alleen het zo voelt. Nu op naar wat zich mag laten zien
Irene
Lees verder
Briljante titel en in één ruk uit. Zoveel herkenning en resonantie. Echt een aanrader!
Opperdoes
Lees verder
Zo herkenbaar, prachtig vertelling over moedige mensch. Die hart volgt. Ook ik kan en zou niet anders willen/kunnen leven.
Fonne
Lees verder
Had het m,n dochter cadeau gedaan ....ik wist dat dit boek voor haar op het juiste moment etwas ....ze heeft het in een ruk uitgelezen.....
Inge
Lees verder
Net besteld! Las de eerste pagina en dacht, dju dit gaat over mij.
Karen
Lees verder
In een weekend uitgelezen. Herkenbare stukken. Ik 'denk' (ha ha) dat ik op de goeie weg ben en dit boek heeft het bekrachtigd. Als ik over jou wandelingen in het bos lees, weet ik dat ik de bomen moet opzoeken en er is iets in mij wat mij bang maakt. Elke keer zeg ik tegen mijzelf, deze week ga ik. Mijn hoofd is bang voor het loslaten. Na het boek gelezen te hebben weet, voel ik dat ik die stap moet zetten omdat ik mijzelf tegen hou. Jij hebt bij mij weer het vuur aangewakkerd om door te gaan op de weg die ik wil inslaan. Dank je wel mooi Tessa
Michiel van der Pols
Lees verder
Best gek toch eigenlijk dat veel mensen - ik incluis - weerstand ervaren in het 'gewoon' jezelf zijn en het lopen van je eigen pad? Bij het maken van voor mij grote keuzes, zoals het verlaten van het Korps Mariniers, scheiden, stoppen bij de gemeente Rotterdam, voor mezelf beginnen en het schrijven van (o.a. spirituele) blogs en boeken, moest ik altijd door een stuk innerlijke weerstand heen. Hoewel ik dondersgoed wist wat goed voor mij was, maakte mijn hoofd er allerlei verhalen van: "wat moet de wereld er niet van denken, wat als ik faal, wat als ik geen inkomen meer heb, wat als niemand mij meer begrijpt?". Ik heb al die angsten gevoeld, maar ik heb me er, uiteindelijk, niet meer door laten leiden. Elke keer als ik door mijn eigen weerstand heenging, bleken die verhalen in mijn hoofd niet te kloppen en mijn gevoel loepzuiver te zijn geweest. Vaak openden nieuwe deuren, ontmoette ik helpers en gelijkgestemden, was er nooit een tekort en voelde ik mij steeds gelukkiger worden en in balans komen. In contact met je gevoel staan, daar werkelijk trouw aan zijn en in vertrouwen je eigen pad lopen, is wat mij betreft het grootste cadeau dat je aan jezelf en de ander kan geven. Tessa Smits schreef in het boek 'ik beval van het heelal' heel openhartig, kwetsbaar en helder over haar proces van haar gevoel volgen. Ze vertelt over haar weerstand, haar uitdagingen en uiteindelijk haar bijzondere beloningen die ze mocht ontvangen toen ze zich overgaf aan haar gevoel. Haar verhaal is vanzelfsprekend uniek, maar ik vond er veel herkenning in. Vooral voor degenen die zich nog teveel laten leiden door angst en dus moeite ondervinden in het lopen van het eigen pad, is dit boek een must-read. Je zal er herkenning en troost in vinden, maar bovenal de aanmoediging die ene keuze te maken, de knoop door te hakken, de leap-of-faith te nemen en dus bovenal trouw te gaan zijn aan jezelf. Ik heb van dit boek genoten en beveel hem van harte aan. Knap werk Tessa (en Marcel Dekker!).
Annemarie
Lees verder
Een boek vol herkenning! Alsof ik delen van m’n eigen verhaal lees. De hand-poke, schilderijen en gedichten komen ook rondom mij voor en geven een magische synergie! Dank voor dit boek en jouw zijn, Tessa!
Marion
Lees verder
Lieve Tessa, ik las je boek afgelopen week in een paar dagen uit. Wat een vaartje zit erin en wat staat het vol mooie herinneringen (want we weten dit natuurlijk allemaal al...) en inspiraties! Na het uitlezen van je boek ben ik een dvd gaan kijken die ik al heel lang had liggen, over het leven van Hilma Af Klint. Ook zij maakte haar kunst om de het Leven te doorgronden, net als jij, net als ik. Mooi zo'n zusterschap. 🧡
Marleen
Lees verder
"Het creatieproces uitermate mooi beschreven. Ik herken zoveel van je energie, dit gaat heel veel losmaken bij de lezers. 'Niet voor watjes', was mijn spontane whatsapp inspreker voor Tessa, over haar boek, nadat ik de 1e ruwe versie had meegelezen. Dit boek raakte me meteen en ik ontkwam niet aan een stevige zelfreflectie. Dat is wat dit boek met mij deed. Meelezen met de kwetsbare stappen die Tessa beschrijft, waarna je niet kan voorkomen deze reflectie ook zelf toe te passen in je eigen leven. Vandaag is ie hoogst persoonlijk afgeleverd door Tessa, de 1e druk! Vette aanrader dus!
Leonie
Lees verder
Ontroering. Herkenning. Enthousiasme. Het gaat van start!
Dot Art Amsterdam
Lees verder
Ik heb het net uigelezen. Prachtig boek. Boeiend, eerlijk en inspirerend 👏. En bedankt voor de mooie kaarten 🙏.
Edwin
Lees verder
Hey mooie vrouw, heb je boek gelezen. Thuiskomen. DANK ❤️
Nicole
Lees verder
Gelezen in no time, een prachtig en eerlijk verhaal met gegronde spiritualiteit Het kunnen en durven voorleven, ook als er aan het einde van ‘t verhaal nog geen vooruitzicht opdoemt. Dichtbij zichzelf gebleven en vertrouwend op wat nog komt en wortel zal schieten. Dankjewel Tessa!
Angré
Lees verder
Prachtig boek, veel herkenning en mooie stukjes om over na te denken. Echt een aanrader, dankjewel
Tianne
Lees verder
Wat een boek! Nog niet uit maar het voelt tegelijk als (h)erkenning als een doorkijkje in wat me te wachten staat. En krijg er zoveel levenslust van ✨😇❤️☀️🙌🙏🏻🌹
Inge
Lees verder
Heb je boek gisteren gekregen en meteen uitgelezen, wat een herkenning. Het is mijn droom om zo te leven, het vuur borrelt en ik sta op het punt om te springen in deze nieuwe werkelijkheid. Dankjewel voor deze enorme aanmoediging Ik kijk erg uit naar de lezersdag zoals je in je boek noemt.
Irma
Lees verder
Een fantastisch boek. Vanmiddag in begonnen en ik heb echt het wauw gevoel.
Anja
Lees verder
Ruig, rauw, trouw & rakend.... heftig, hartelijk, herkenbaar & helend...., binnen en buiten knoeiend, groeiend & bloeiend,.... opstaan, blijven staan & gaan voorbij de waan... van woest naar werkelijk & waar.....niet zonder mij, niet zonder jou, niet zonder ons.... verdorie, ramses heeft meegelezen...vivre! Dank Tessa, voor het delen van je bewegingen in een boek, chapeau!
Sofie
Lees verder
Ik had sterk de neiging om het boek in één ruk uit te lezen maar ik hield me expres in! Heb de tijd genomen om de meditaties van Joe Dispenza te beluisteren om zo nog dieper te gaan, dus ook bedankt voor die tip Tessa! Het is zo mooi om te ervaren wat er gebeurt als je op je intuïtie vertrouwt, dat is ook hoe ik aan je boek kwam (beetje scrollen op LinkedIn en je oproep zien om je boek in voorverkoop te bestellen en voor ik het wist had ik betaald ;-)). Jouw boek ligt klaar om door te geven aan een vriendin die sinds een paar maanden in Spanje woont, zal ook voor haar erg Inspirerend en herkenbaar zijn! Bedankt voor je openheid en bron van inspiratie!
Katrien
Lees verder
Wat een boek! Komt precies op het juiste moment. Ongelooflijk hoe de vibes en de energie doorheen het boek stromen en me helemaal meevoeren naar het diepste van mijn ziel. Dankjewel om zo open te schrijven over je strubbelingen, om je kwetsbaarheid op tafel te gooien. Dankjewel om mij zo te inspireren!
Marcel
Lees verder
Hoi lieve Tessa, mijn hele zijn resoneerde tijdens het lezen. Wat een stijging in trilling! Wens jou en Marcel elke dag heerlijke momenten. Jullie licht verlicht de ander. Hartegroet Marcel 🙏
Iris
Lees verder
Na het lezen van 'Failliet mooier wordt het niet' zonder twijfel dit boek besteld. Tessa heeft een hele fijne schrijfstijl en legt complexe dingen in duidelijke taal uit. Het leest als een roman en is tegelijk een persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik vond weer heel veel herkenning in haar schrijven en pad. Dit boek is next level! Zowel het schrijven als de inhoud.
Marie Jose
Lees verder
Hallo Tessa Toen ik het boek al in mijn handen had en de eerste bladzijdes las kreeg ik kippenvel, een boost energie door mijn hele lichaam. Gaande weg ontstonden er processen in mijn lijf, hartkloppingen en de angsten die jij beschrijft waren ook mijn angsten. Nu rond de volle maan september 2023 gebeurde er al veel bij mij in combi met je boek. Alles is een grote herkenning! Verbonden van uit een NIET WETEN en VERTROUWEN leef ik ook mijn leven. Onze creatiekracht heeft er voor gezorgd dat wij nu wonen waar wij nu wonen. De geheime bostuin, werd mijn geheime bostuin. Gedachten, creatiekracht is er. ALLES is er! Graag wil ik verbonden zijn met mensen die kijken in verbinding MET elkaar vanuit CREATIE.
Linda
Lees verder
“Tessa vertelt als geen ander wat er gebeurt als je het laat gebeuren. Loslaten in optima forma.”
Caroline
Lees verder
Top! Ik heb het boek gelezen, herkende veel, moest af en toe zuchten (🤭🤭) om jouw steeds weer 'terugvallende sceptische gewoonte', die trouwens ook herkenbaar was en ook steeds minder wordt. 😄 Wellicht voor velen een grappige en prettige wakkerschudder qua directheid en transparant zijn. Voor mij als directe en transparante mens/ziel was dat niet de catcher. Dat was de pure opluchting en blijdschap dat het Heelal open brak bij jou. Zo herkenbaar! Ook bij mij! 🙏💢🌀💥🪐💥🌀💢🙏
Lenneke
Lees verder
Zojuist het boek ontvangen. Ik ben heel blij met de tekeningen! Prachtig! Ik neem het boek mee naar een mooie B&B in Staverden volgend weekend en heb dan alle tijd om de inhoudt tot me te nemen. Dank alvast Tessa!
Carien
Lees verder
Lieve Tessa, ik heb je boek ongeveer in 1 ruk uitgelezen (net als je vorige trouwens 😉 Dank je wel dat je woorden geeft aan het overgeven aan de stroom van creatie, van liefde, van werelden die niet altijd zichtbaar zijn, maar die we met kleur en vorm op doek mogen brengen. En dan is het nog zoveel groter dan dat. ♥️ Zoveel herkenning! Ik ervaar steeds meer hoe ik de bestaande structuren mag verlaten en moet opdagen om te ontvangen, zodat ik dat mag doorgeven. Vertrouwen, overgave, liefde, creatie. Wat een rijkdom.
Marije
Lees verder
Kado gedaan aan mijn bonusdochter! Over the moon is ze… nu ben ik zelf ook wel heel nieuwsgierig geworden
Margreet
Lees verder
Zaterdag ontvangen en zondagmiddag uit. Halverwege het boek kreeg ik een slokdarmkramp, kreeg ik ooit wel eens eerder. n Tel later moest ik ontzettend huilen. Ik heb het er eerst laten zijn en ben toen op zoek gegaan naar waarom dit juist nu gebeurde. Ik nam het boek De Sleutel tot Zelf-Bevrijding erbij. Daar stond letterlijk in Het niet durven doorkomen etc. Hoewel ik dat wel vaker had gelezen, viel nu door het lezen van je boek eindelijk het kwartje van hoe dan. Dank, dank je wel daarvoor mijn wens verwoord te zien door iemand die het 'gewoon' is aan gegaan. Zeer inspirerend Tessa.
Antoinet
Lees verder
“Herkenning, hoop, herinnering en o ja zo is het, zo werkt het, dat weet ik eigenlijk wel. Dit zijn de universele regels, dit is hoe manifesteren werkt. Hoopvol dat dit dus echt kan en we elkaar nodig hebben daarin.”
Sandra
Lees verder
“Ik heb je boek in een adem uitgelezen. Heerlijk vlot geschreven. Ik herken je verhalen en jouw passie! Ben benieuwd naar jullie volgende avontuur.”
Jacqueline
Lees verder
Tessa ik ben begonnen in je boek..... ik vind het nu al geweldig!!!
Angelic
Lees verder
Ik heb weer zo genoten van je boek! Wederom zoveel herkenning en volop ‘Ja, precies dit’ gevoel! Loved it! Jammer dat t uit is..
Camie
Lees verder
Gisteren begonnen en kon niet stoppen met lezen. Je boek zo snel uitgelezen echt heel knap! Prachtig waarachtig! En gefeliciteerd met jullie nieuwe plek🎉✨💓
Barbara
Lees verder
Lieve, lieve Tessa, moedige vrouw. Dank je wel voor het schrijven van dit boek en vooral dankjewel voor het ontdoen van de sluiers en het leven vanuit jouw waarheid. Ja daar, daar is de waarachtigheid, de verbinding de creatie met de essentie als basis. Ik vond je boek heerlijk om te lezen, het ging recht naar mijn hart en was een teken van herkenning, niet alleen letterijk, maar vooral figuurlijk. Dit is wat wij te doen hebben.
Suzan
Lees verder
Lieve Tessa, mooie vrouw. Heb in één ruk je boek uitgelezen. Wat een "feest" van herkenning in deze bitterzoete reis van loslaten, overgave en vertrouwen. Ontzettend dankjewel voor wie jij bent, je moed en dit prachtboek!
Petra
Lees verder
Aan het lezen, nog een paar hoofstukken, kan bijna niet stoppen.. Wat een herkenning!
Linda
Lees verder
Hi Tessa, de processen die je beschrijft in je boek zijn zo herkenbaar. Ik haak het meest aan op ‘systemen veranderen door bewustzijn’. Ik mag binnen het systeem mijn eigen authentieke liefdevolle doch gekke ‘zelf’ zijn en pak veel vrijheid en ruimte in mijn werk. Dat is heel helend kan ik je vertellen. Als ik binnen ons MT vol passie mezelf ben (ik kan ook niet anders meer) krijg ik zoveel steun. Dus de gedeelde missie is; door authentiek jezelf te zijn, verbind je jezelf met de ander èn dat geeft ruimte en bevrijdt (ook de ander) van oordelen en dogma’s. Groetjes Linda
Joyce
Lees verder
Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Tessa verstaat de kunst om een voor velen toch best zweverig thema juist down to earth neer te zetten. Ik had veel herkenning tijdens het lezen en zie het als een mooie reminder om erop te blijven vertrouwen dat leven in een magische flow bestaat!
Aline
Lees verder
Hi Tessa, ik heb je boek gekregen van m’n lieve vriendinnetje Annemarie. En ik slurp 't op. Alsof je t speciaal voor mij geschreven hebt 😂. Timing om nu te lezen couldn’t be better. Dank voor het delen van dit inspirerende, motiverende en steunende verhaal! Trust the fucking process. ❤️
Wendeline
Lees verder
Top boek en resoneert enorm! Heel mooi einde ook: Knap hoe je de staat van de wereld zo neutraal hebt kunnen verwoorden 😉.