op jou afgestemd design

Talisman

Vanwege de drukte met het boek kan ik momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen.

In opdracht maak ik deze intuitief gecreerde tekeningen. Ze zijn afgestemd op jou of op een bepaald thema wat voor jou belangrijk is. Het is als het ware een blauwdruk die jouw unieke informatie draagt.

Dit design kun je als een talisman bij je dragen. Ter bekrachtiging van wie jij in essentie bent of om een belangrijke intentie te activeren.

Na een persoonlijke sessie (zoom of real life) ga ik aan de slag. Je krijgt binnen twee weken jouw tekening digitaal & een print ingelijst thuisgestuurd.

praktische informatie

PRAKTISCHE INFO

  • Tijdens een persoonlijke sessie van ongeveer 1 uur, via zoom of real life op onze mooie plek in Drenthe, bespreken we jouw vraag/thema.
  • Het is een intuïtief design, dat wil zeggen dat je je volledig dient over te geven aan wat ik maak. Ik pas niets aan. Spannend! Dat weet ik, deze vrijheid maakt dat er daadwerkelijk ontstaat wat de bedoeling is en je echt een uniek voor jou bestemd ontwerp krijgt. Vol symbolen, heilige geometrie en actieve energie.
  • Je ontvangt het design geprint & ingelijst thuis en een digitaal bestand (hoge kwaliteit zodat je het ook kunt laten afdrukken of verder kunt (laten) bewerken). Je kunt deze ook gebruiken ter input voor een tattoo artist of vormgever.
  • Investering: €395,- incl. 9% btw.
 

INTERESSE?

Vanwege de drukte met het boek kan ik momenteel geen nieuwe opdrachten aannemen.

Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in. We maken dan een afspraak voor de persoonlijke sessie en ik beantwoord eventuele vragen.

Ik wil je vragen om 95 euro aan te betalen. De restbetaling mag je doen na ontvangst van het design. Eventuele vragen kun je kwijt in het opmerkingenveld.

jouw eigen talisman

Te gebruiken als ....

Ik maak de designs in ProCreate, een digitaal tekenprogramma. Het voordeel hiervan is dat je het ontwerp op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld via Inkbox, een tijdelijke tattoo laten drukken zodat je het ontwerp kunt uitproberen. Je kunt het laten drukken op een poster, kleding of kaarten. Of zoals ik gedaan heb in een boek gebruiken. Je kunt het door een grafische vormgever verder laten bewerken tot een logo en huisstijl.