Ze wist niet waar te beginnen, dus ging ze maar naar binnen.

Deel dit bericht

Deze prachtige zin komt niet van mij maar uit de nieuwe theatervoorstelling van Camie waar ik binnenkort een mini- mini bijdrage in heb.

Als je mijn boek hebt gelezen, dan ben je al bekend met de naam Camie Bonger. Ik bewonder haar enorm, wat ertoe heeft geleid dat ze een geheel eigen hoofdstuk in mijn boek heeft gekregen. Camie is een ongelooflijk krachtige vrouw die met volle overgave haar transformatieve improvisatie ten tonele brengt.

Ze heeft me gevraagd of ik in haar volgende theatershow een bijdrage wil leveren die verband houdt met mijn boek. Dit idee is zowel mijn grootste nachtmerrie als een stiekeme droom: om ooit ontspannen en met plezier op een podium te staan. Dus, ja!

En, alles in kleine stapjes; ik sta daar na de voorstelling met mijn boeken, klaar om ze te signeren en heel, heel misschien zet ik een stapje op het podium.

Onlangs kwam Camie langs om een en ander te bespreken over deze happening, en toen begonnen de ideeën pas echt te stromen: “Tess, zullen we samen een tour gaan doen, of jouw creatieve workshops combineren met mijn improvisatieacts?”

Oh, zo ontzettend leuk allemaal! Wordt vervolgd 😉

Maar voor nu, lieve mensen, bezoek deze prachtige voorstelling op 11 mei en laat je raken door het mooie werk van Camie; misschien ontvang je ook wel een lichtgedicht en zien wij elkaar daar!

De voorstelling is op 11 mei in het prachtige Op Hodenpijl, en kaartjes zijn hier verkrijgbaar >

Foto credit: Fotograaf Ralf Silvius

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten