Yes! Juniper, de eerste winkel in Belgie die Ik Beval Van Het Heelal verkoopt

Deel dit bericht

Zoals de meeste wel weten heb ik ervoor gekozen om mijn roman niet via de grote ketens en die dikke blauwe meneer te verkopen. Wat ik wel hoopte: dat het boek mensen zo zou raken dat het helemaal op zijn eigen manier bij de juiste mensen terecht zou komen. Via misschien wel mooie lokale winkels, inspirerende events, creatieve broedplaatsen, retreatcentra, coaching & trainingsbedrijven of welke plek dan ook waar dezelfde vrije creatie energie tegen de plinten op klotst.

Hoe heerlijk dan ook dat de eerste mensen met mooie plekken en initiatieven mij benaderen voor een dergelijke samenwerking. De primeur in Nederland is bij Juul’s Kruidenhoekje in Horst en Gennep en nu dus ook de eerste winkel in België.

Juniper vind je hier: Kesstrostraat 6 Langdorp (Belgie)

——-
OOK INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?
Voel jij je ook verbonden met de intentie van het boek en heb jij ook een mooie plek waar je het boek zijn werk wil laten doen? Mail me dan gerust op info@tessasmits.nl ik bied bedrijven een nette inkoopprijs voor volume inkoop en ik heb een online partnerprogramma met commissie voor mensen die je doorstuurt via een webshop, socials of nieuwsbrief.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe