STAP 1

FF Sparren

Het begint allemaal met die eerste FF Sparren sessie. Een gesprek waarin ik net zo lang doorvraag, in voel, mee denk tot we op het punt zitten waarop we beide weten: Ja dit is het. Dit is eigenlijk wat ik wil vertellen, dit is waar ik diep van binnen naar verlang en voor wil gaan staan! Zodat ik weet hoe ik jou als persoon en jouw bedrijf kan vertalen naar tekst en beeld.

Deze eerste sessie duurt meestal ongeveer 1-2 uur.

STAP 2

Eerste Schets

Na die eerste sessie ga ik direct aan de slag met een eerste versie van je home, zie het als een schets, ik vertaal wat jij me vertelt hebt naar beeld en tekst. Voor beeld gebruik ik in eerste instantie beeld van www.unsplash.com dat is mooi en gratis. Meestal kost het schrijven en bouwen van deze eerste home versie mij ongeveer 4 uur.

STAP 3

Samen Creeren

Nu je de eerste versie/schets gezien hebt gaat er bij jou ook van alles in beweging komen en dat is de bedoeling! We bespreken wat er klopt, wat er niet klopt en waarom, we lopen elk onderdeel langs en samen komen we dan tot een nieuwe versie die helemaal klopt voor jou. Meestal duurt deze sessie tussen de 1-2 uur.

STAP 4

Bouwen

Nu ik weet dat het klopt wat we samen aan het maken zijn ga ik je complete website bouwen. Daarvoor werk ik met Elementor, dat is niet een template, ik bouw een uniek design voor jou. Met deze wordpress builder bouw ik jouw website. Dat betekent dat ik alles installeer, ook de plugins (extra tools voor je website bijvoorbeeld voor Google). En zet ik je eerste pagina’s op. Meestal kost het installeren een uur en het bouwen van de eerste versie van je website (home + enkele vervolgpagina’s) nogmaals een uur of 4.

STAP 5

Live!

Na het opleveren van de gehele site lopen we er samen nog goed doorheen. Als alles klopt bouw ik ook de mobiele versie (kost meestal 1-2 uur). Dan staat je website live en kun je de wereld gaan vertellen over jouw ondernemersmissie. Sommige ondernemers help ik ook met de lanceermail, social media, nieuwsbrief (MailChimp) en sommige doen het zelf. Alles kan. Je krijgt sowieso elke maand een nieuwsbrief met tips en toegang tot de kennisbank waar je allerlei handige tools, tips & artikelen vindt.

Een basic website met een home, diensten, reviews, over jou & contactpagina moet voor bovenstaande uren gemaakt kunnen worden. Dat is dus voor het hele traject tussen de 15 - 20 uur.

Praktische Info

Mijn sessies vinden telefonisch plaats, uit nood geboren toen ik in Spanje ging wonen maar ook net terug in NL kies ik, ook zonder corona, expliciet voor deze aanpak en dat heeft een belangrijke reden. Hier lees je er meer over >

Planning
Qua planning stem ik mij op jou af, ik kan zo snel of langzaam als voor jou goed voelt. Soms moet een nieuwe website ook even bezinken voordat we verder kunnen. Ik werk voor enkele ondernemers tegelijk dus ik kan snel schakelen en heb echt aandacht & tijd voor je.

Facturatie en kosten
Mijn uurtarief bedraagt €70,- excl. 21% BTW. Elke keer als ik iets gebouwd heb krijg je een mail met daarin wat er voor je klaarstaat en wat de uren zijn die ik tot dan toe heb gemaakt. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Ik factureer de gemaakte uren aan het eind van de maand. Omdat ik vanuit Spanje factureer kan ik ondernemers in Nederland met een BTW nummer, BTW vrij factureren.

Hosting
De plek waar je website gehost staat (en je email bijvoorbeeld ook draait) moet wel geschikt zijn voor WordPress. Ik werk zelf bij voorkeur met www.hostnet.nl, mocht het nodig zijn om je website te verhuizen dan help ik je daarbij. De hostingkosten bij hostnet zijn €6.50 per maand. Dat contract gaat rechtstreeks met Hostnet, daar zit ik niet tussen financieel.

Onderhoud & Back Up
Als je website helemaal gereed is heb je twee opties, ik leg je uit hoe je zelf aanpassingen doet en je updates & back ups regelt. Of ik kan dit tegen een kleine maandelijkse vergoeding doen. Maar je zit nooit verplicht aan mij vast.

Interesse?

Laat hieronder je gegevens achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

©[2019] TESSA SMITS webdesign by Tessa Smits zelf natuurlijk ;-)

NIE: Y4267955-C VAT: ESY4267955C IBAN: ES27 0049 1379 53 2310049402

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?