We zijn zo dichtbij …

Deel dit bericht

Als de chaos maar groot genoeg wordt is er nog maar één manier om niet compleet gek te worden. Terug gaan naar de plek waar het antwoord loepzuiver is. Waar je altijd zult weten of iets klopt of niet. Een versie zo puur dat strijd en gelijk krijgen wegvallen. 

Een weten in jezelf dat voorbij het denken gaat, een diepere laag naar het voelen. Daar waar je gewoon bent en je jouw waarheid als een trilling door al je cellen heen voelt vibreren.

Meer voelen dan praten

Meer weten dan bedenken

Ik droom van een wereld waarin we allemaal deze verbinding weer durven te maken. Onze waarheid voelen en omarmen. Weer vanuit deze eigen autonome staat van zijn durven te leven. Krachtig verbonden met onszelf en daarmee met elkaar. Daar zullen we lachen, diep vanuit onze buiken, om de onzinnigheid van alles. Zullen we ervaren hoe geniaal we met elkaar verbonden zijn en dat daarin de oneindige kracht zit om een wereld te creëren ver voorbij onze wildste fantasieën.

Want het is vanuit deze authenticiteit, deze zuiverheid, dat we met onze verschillende perspectieven en ideeën tot de meest waanzinnige creaties kunnen komen.

Zijn en voelen

Zijn en verbinden

Zijn en liefhebben.

We are so close…

En ja daar is chaos voor nodig, een dikke vette crisis, een wereld die gek lijkt te worden. Er is geen andere manier, wij creëren dit ook met elkaar. Omdat we diep diep van binnen hier zo naar verlangen. We gaan het erger en erger maken totdat we echt niet anders meer kunnen en eindelijk hier komen. Bij de essentie, bij onszelf.

Let the magic begin!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe