Een wereld waarin we allemaal onze eigen waarheid voelen en omarmen

Deel dit bericht

In een wereld waarin de waarheid, what ever that may be, niet meer te achterhalen is, is nog maar één antwoord loepzuiver.
De waarheid in jezelf, een versie zo puur dat strijd en gelijk krijgen wegvallen.
Een weten in jezelf dat voorbij het denken gaat, een diepere laag naar het voelen. Daar waar je gewoon bent en je jouw waarheid als een trilling door al je cellen heen voelt vibreren.

Ik droom van een wereld waarin we allemaal onze eigen waarheid voelen en omarmen. Weer vanuit deze eigen autonome staat van zijn durven te leven. Krachtig verbonden met onszelf waardoor we de ander ook weer in zijn waarheid durven te zien. Daar voelen we glashelder dat er geen strijd of gelijk nodig is. Daar zullen we lachen, diep vanuit onze buiken, om de onzinnigheid hiervan omdat het zo overduidelijk de bedoeling is om verschillend te zijn.

Meer voelen dan praten

Meer weten dan bedenken

Dat is een waarheid die uniek is, anders dan elke andere, hij is immers gekoppeld aan jou.
Want het is vanuit deze autonomie, deze verschillende perspectieven en ideeën dat we gezamenlijk tot de meest waanzinnige creaties kunnen komen.

Zijn en voelen

Zijn en verbinden

Zijn en liefhebben.

We are so close…

———
Deze tekening ‘Coming Of Age’ maakte ik een paar jaar geleden, hij gaat over de transformatie van jongen naar man. Blijf hem actueel vinden ❤️🔥

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe