Een wereld waarin we allemaal onze eigen waarheid voelen en omarmen

In een wereld waarin de waarheid, what ever that may be, niet meer te achterhalen is, is nog maar één antwoord loepzuiver.
De waarheid in jezelf, een versie zo puur dat strijd en gelijk krijgen wegvallen.
Een weten in jezelf dat voorbij het denken gaat, een diepere laag naar het voelen. Daar waar je gewoon bent en je jouw waarheid als een trilling door al je cellen heen voelt vibreren.

Ik droom van een wereld waarin we allemaal onze eigen waarheid voelen en omarmen. Weer vanuit deze eigen autonome staat van zijn durven te leven. Krachtig verbonden met onszelf waardoor we de ander ook weer in zijn waarheid durven te zien. Daar voelen we glashelder dat er geen strijd of gelijk nodig is. Daar zullen we lachen, diep vanuit onze buiken, om de onzinnigheid hiervan omdat het zo overduidelijk de bedoeling is om verschillend te zijn.

Meer voelen dan praten

Meer weten dan bedenken

Dat is een waarheid die uniek is, anders dan elke andere, hij is immers gekoppeld aan jou.
Want het is vanuit deze autonomie, deze verschillende perspectieven en ideeën dat we gezamenlijk tot de meest waanzinnige creaties kunnen komen.

Zijn en voelen

Zijn en verbinden

Zijn en liefhebben.

We are so close…

———
Deze tekening ‘Coming Of Age’ maakte ik een paar jaar geleden, hij gaat over de transformatie van jongen naar man. Blijf hem actueel vinden ❤️🔥

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest