Waar Is De Koning?

Hoe heerlijk zou het zijn om met een diepe oerbrul je weer de koning te voelen in je leven. Een koning met een missie. Die stevig staat in het centrum van zijn koninkrijk en het universum. Wij zijn allen koning. Waarom zouden we onze kracht weggeven, ons onderdanig opstellen? Niemand is meer of minder dan de ander. We hebben allemaal de kracht in ons om het leven te creëren.

Ik ben enorm benieuwd hoe de wereld eruit zou zien als een ieder in zijn Koninklijke goddelijkheid stapt. Hoe groot ons potentieel als mensheid is als we durven te voelen hoe krachtig we zijn en hoe oneindig de mogelijkheden als we ons hiervoor durven open te stellen. Onszelf niet meer tekort doen en daarmee elkaar niet meer tekort doen.

We hebben ons laten vertellen dat er één leider is, één macht of zelfs een één procent met de teugels in handen. Maar niets is minder waar. Die teugels kun je op elk moment zelf weer pakken. Op het moment dat je werkelijk de koning in jezelf voelt, valt de rest als vanzelf weg. Als wij geen leiding meer verlangen zal hij ook niet meer bestaan. Ik kan niet wachten tot ik al die koning(inn)en zie herrijzen en we vanuit ons oneindig potentieel hier samen iets ongelofelijks gaan creëren.

Let the magic begin!

Deel dit bericht via:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Inspiratie

Gerelateerde artikelen

Liefdevol Rebelleren

Kop boven het maaiveld. Belachelijk gemaakt worden. Nog erger bedreigd of ontslagen. Echt gaan staan voor wat jij voelt dat belangrijk is, is nog nooit

Great Time To Be Alive

Van licht naar donker, van donker naar licht. De ene dag kan ik me ongelofelijk verloren voelen in een wereld die de mijne niet is