Waar Is De Koning?

Hoe heerlijk zou het zijn om met een diepe oerbrul je weer de koning te voelen in je leven. Een koning met een missie. Die stevig staat in het centrum van zijn koninkrijk en het universum. Wij zijn allen koning. Waarom zouden we onze kracht weggeven, ons onderdanig opstellen? Niemand is meer of minder dan de ander. We hebben allemaal de kracht in ons om het leven te creëren.

Ik ben enorm benieuwd hoe de wereld eruit zou zien als een ieder in zijn Koninklijke goddelijkheid stapt. Hoe groot ons potentieel als mensheid is als we durven te voelen hoe krachtig we zijn en hoe oneindig de mogelijkheden als we ons hiervoor durven open te stellen. Onszelf niet meer tekort doen en daarmee elkaar niet meer tekort doen.

We hebben ons laten vertellen dat er één leider is, één macht of zelfs een één procent met de teugels in handen. Maar niets is minder waar. Die teugels kun je op elk moment zelf weer pakken. Op het moment dat je werkelijk de koning in jezelf voelt, valt de rest als vanzelf weg. Als wij geen leiding meer verlangen zal hij ook niet meer bestaan. Ik kan niet wachten tot ik al die koning(inn)en zie herrijzen en we vanuit ons oneindig potentieel hier samen iets ongelofelijks gaan creëren.

Let the magic begin!

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest