Waar gaat dit boek over?

Deel dit bericht

๐–๐š๐š๐ซ ๐ ๐š๐š๐ญ ๐๐ข๐ญ ๐›๐จ๐ž๐ค ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ?!!
Ik kan jullie frustratie soms door het beeldscherm heen voelen. En ik snap dat ook wel. Die titel โ€œIk beval van het heelalโ€ wat zegt die nou helemaal. En die cover, prachtig maar wat betekent het? En als klap op de vuurpijl die achterflap tekst die ik puur in de energie van het boek heb geschreven, in de hoop dat jullie hem zouden kunnen voelen, in plaats van begrijpen. En ja ik snap wel dat dat voor verwarring kan zorgen.

En dat is exact waar dit boek over gaat. Wat gebeurt er voorbij het denken? Voorbij de woorden. Wat als ik mezelf er volledig tussen uit haal en een leven laat ontstaan dat helemaal klopt met wie ik ben en wat er moeiteloos stroomt. Wat gebeurt er dan? Echt!

En vooral dat laatste, want ik wilde het boek schrijven wat niemand schrijft. Het boek dat vertelt wat er dan echt gebeurt. Vandaar dat het een roman geworden is, gebaseerd op mijn waargebeurde verhaal. Waarin alles aan bod komt. Niet alleen maar euforisch maar vooral ook de realiteit van deze ontdekkingsreis in een wereld die wordt gedomineerd door het hoofd. Hoe maken we dan toch ruimte voor intuรฏtie, gevoel, passie, authenticiteit. Hoe ziet dat er real life uit?

Ik hoop dat deze video toch weer een beetje een tipje van de sluier heeft opgelicht. Maar bovenal helpt bij voelen of dit boek iets voor je is. Want ook al wordt hij door anderen verslonden, worden er duizenden verkocht, als jij hem niet voelt. Niet kopen โœจ๐Ÿ”ฅโœจ

Lees hier alle reviews en uitgebreide informatie op de boek-bestelpagina >

โ€”โ€”-
๐˜š๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜น๐˜ค๐˜ญ๐˜ถ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด.

ย 

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen