Vrouw en Ram waar mens en dier samenkomen

Deze combinatie tussen een ram en een vrouw spookte al een tijdje door mijn hoofd. Na veel scrollen door foto’s die in de buurt komen van mijn visioen kom ik de beelden tegen die in de buurt komen. Eerst bewerk ik e.e.a. in Photoshop en dan schilder ik het op doek. Het is altijd weer een feest om het dan vertaald te zien in penseelstreken. Dit is uiteraard nog work in progress.

Oh ja en eind van de week verstuur ik weer een nieuwsbrief met werk dat de wereld in mag. Je kunt je nog aanmelden via het formulier onderaan deze blog.

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest