Vrouw en Ram waar mens en dier samenkomen

Deel dit bericht

Deze combinatie tussen een ram en een vrouw spookte al een tijdje door mijn hoofd. Na veel scrollen door foto’s die in de buurt komen van mijn visioen kom ik de beelden tegen die in de buurt komen. Eerst bewerk ik e.e.a. in Photoshop en dan schilder ik het op doek. Het is altijd weer een feest om het dan vertaald te zien in penseelstreken. Dit is uiteraard nog work in progress.

Oh ja en eind van de week verstuur ik weer een nieuwsbrief met werk dat de wereld in mag. Je kunt je nog aanmelden via het formulier onderaan deze blog.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen