Video: Synchroniciteit – Toeval of Manifestatie?

Deel dit bericht

Het lijkt in eerste instantie een toevalligheid, die ontmoeting waardoor je opeens de kans krijgt dat te doen waar je al jaren van droomt, een email out of nowhere met een opdracht die voor jou gemaakt lijkt.

Niets toeval! Als jij je energie verandert, als het ware intuned op dat wat voor jou belangrijk is dan verandert de energie om je heen mee en gebeurt deze synchroniciteit vaker en vaker.

Ik ben heel erg fan van het werk van Joe Dispenza, zijn wetenschappelijke onderbouwing maakt dat dit geen zweverig ongrijpbaar gebeuren is maar gewoon down to earth toepasbaar. Ik sta er elke keer weer van te kijken wat er in beweging komt als ik goed afgestemd ben, in verbinding werk en leef. Dan stroomt het van kanten die ik nooit bedacht zou kunnen hebben en dan wordt het pas echt leuk!

 

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe