Video: Synchroniciteit – Toeval of Manifestatie?

Het lijkt in eerste instantie een toevalligheid, die ontmoeting waardoor je opeens de kans krijgt dat te doen waar je al jaren van droomt, een email out of nowhere met een opdracht die voor jou gemaakt lijkt.

Niets toeval! Als jij je energie verandert, als het ware intuned op dat wat voor jou belangrijk is dan verandert de energie om je heen mee en gebeurt deze synchroniciteit vaker en vaker.

Ik ben heel erg fan van het werk van Joe Dispenza, zijn wetenschappelijke onderbouwing maakt dat dit geen zweverig ongrijpbaar gebeuren is maar gewoon down to earth toepasbaar. Ik sta er elke keer weer van te kijken wat er in beweging komt als ik goed afgestemd ben, in verbinding werk en leef. Dan stroomt het van kanten die ik nooit bedacht zou kunnen hebben en dan wordt het pas echt leuk!

 

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest