Het bos helpt mij in mijn creaties, ik wil het namelijk niet allemaal bedenken maar vooral ook laten ontstaan in verbinding met het verhaal en energie van de ondernemer waarvoor ik werk. Ik probeer mezelf er dus tussenuit te halen, puur een kanaal zijn voor wat er verteld mag worden. En dan helpt het om gewoon door de natuur te lopen mezelf open te stellen voor wat er dan ook opkomt. Deze ochtend kwam daar opeens een spontaan idee over de kleuren en beeld combinatie waar een delfts blauw kopje een onderdeel van was. Als ik aan het eind van de dag mijn eerste schets toon aan de onderneemster, begint ze gelijk enthousiast over het kopje, ‘ik weet niet hoe je dat bedacht heb, maar…’ en dan vertelt ze me over de speciale betekenis die het porselein in haar leven heeft. Daar wist ik niets van. Dat zijn de momenten dat ik weer weet, ja als je weggaat van het bedenken, durft te verbinden (ook op afstand) kun je creëren in het onbekende en ontstaat de magie.

Tags:

©[2019] TESSA SMITS webdesign by Tessa Smits zelf natuurlijk ;-)

NIE: Y4267955-C VAT: ESY4267955C IBAN: ES27 0049 1379 53 2310049402

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?