Time To Surrender To ...

Dit schilderij gaat voor mij over de moed om je volledig over te geven aan het leven. Je gedragen voelen, in directe verbinding met alles en iedereen durven te openen en hiermee de kracht van het leven door je lijf heen voelen stromen.

Time To Surrender To...

Dit schilderij is gemaakt op canvas, 120 x 80 cm. Het origineel komt in deze donkergroene houten baklijst en is gesigneerd op de achterkant, de handtekening die je op de foto’s ziet zit er in het echt dus niet.

€ 7.000,-

*prijs is inclusief btw, lijst en transport binnen Nederland. Interesse? Je kunt dit schilderij op afspraak in real life komen bekijken.

reproductie

Dit schilderij is ook verkrijgbaar als reproductie op aluminium. Het kunstwerk is ingescand met de nieuwste reliëf techniek waardoor het echt diepte heeft. Het lijkt daardoor alsof je naar een echt kunstwerk aan het kijken bent. Dat wordt nog eens extra bekrachtigd door het gebruik van reliëf lak, het voelt zelfs als een schilderij aan.

De aluminiumplaat is 3mm dik en kan ook buiten opgehangen worden (let op dat buiten vol in de zon de kleur na enkele jaren wel iets zal gaan vervagen). Het origineel is gesigneerd op de achterkant, de handtekening die je op de foto’s ziet zit er in het echt dus niet. 

Formaat & Prijzen

120 x 80 cm (origineel formaat) € 750,-

90 x 60 cm (2/3) €500,-

60 x 40 cm (1/3) €350

Andere formaten op aanvraag mogelijk. De prijs is incl. 21% btw. Het schilderij wordt geleverd inclusief een ophangsysteem van afstandhouders waardoor hij enkele centimeters van de muur af hangt.

Het duurt ongeveer 7-10 werkdagen om de reproductie te maken en te verzenden. Het schilderij wordt gratis verzonden binnen Nederland.

Referenties

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe kunst of artikelen.