Rinske ademt en leeft creativiteit

Deel dit bericht

Afgelopen maanden werkte ik samen met Rinske aan haar website. Rinske ademt en leeft creativiteit; zo pimpte ze een rollator met haar kunst, schilderde de laatste plek van haar oma en creëerde een bijzonder mooie collectie Chakra Schilderijen. Het is niet alleen de kunst die ze maakt maar bovenal de manier waarop ze dat doet; intuïtief en in verbinding, ze geeft zichzelf en meer! Je kunt zelfs samen met haar in een co-creatie traject aan een schilderij voor jezelf werken.
Rinske heeft mij de afgelopen maanden weer laten zien wat er gebeurt als je echt durft te gaan staan voor wie je bent. Hoe mooi het proces is van echt kiezen. Dat is het allergrootste cadeau dat je jezelf en de wereld kunt geven; helemaal 100% jezelf!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen