Reproducties

De dot techniek zorgt ervoor dat mijn kunstwerken veel reliëf hebben. Jarenlang heb ik gezocht naar een manier van reproduceren die de gewenste kwaliteit had. Hoe zou de energie behouden blijven? Eindelijk is de techniek zo ver dat men reliëf kan scannen en daarmee levensechte reproducties op aluminium mogelijk zijn waarbij kleur en diepte behouden zijn gebleven.

nieuwe reproducties

Take Me Home

Dit schilderij bevat de sleutel informatie om je DNA te activeren. We gebruiken immers nog maar 8,2% van ons DNA, waar zouden wij toe in staat zijn als wij nieuwe onderdelen zouden kunnen activeren? Het kunstwerk voelt als een sleutel die op zijn plek klikt als je hem juist draait en daarmee ontsluit hij nieuwe informatie voor ons als mensheid.

Het origineel is verkocht.

Time To Surrender To....

Dit schilderij gaat voor mij over de moed om je volledig over te geven aan het leven. Je gedragen voelen, in directe verbinding met alles en iedereen durven te openen en hiermee de kracht van het leven door je lijf heen voelen stromen.

Previous
Next

Reproductie

Deze versies van mijn originele schilderijen zijn hoogwaardige reproducties op aluminium. Het schilderij is ingescand met de nieuwste reliëf techniek waardoor het echt diepte heeft. Het lijkt daardoor alsof je naar een echt kunstwerk aan het kijken bent. Dat wordt nog eens extra bekrachtigd door het gebruik van reliëf lak, het voelt zelfs als een schilderij aan. De aluminiumplaat is 3mm dik en kan ook buiten opgehangen worden (let op dat buiten vol in de zon de kleur na enkele jaren wel iets zal gaan vervagen).

Formaat & Prijzen

  • 120 x 80 cm (origineel formaat Time To Surrender To..) € 750,-
  • 100 x 90 cm (origineel formaat Take Me Home) € 650,-
  • 80 x 64 cm (2/3) €400,-
  • 50 x 40 cm (1/3) €250

De prijs is incl. 21% btw. Het schilderij wordt geleverd inclusief een ophangsysteem van afstandhouders waardoor hij enkele centimeters van de muur af hangt.

Het schilderij wordt gratis verzonden binnen Nederland.

Bestellen

Met onderstaand formulier geef je aan interesse te hebben in een reproductie. Je zit dan nog nergens aan vast. Ik stuur je een bevestigingsmail en betaallink. Pas na betaling wordt jouw bestelling in productie genomen. Het duurt ongeveer 7 – 10 werkdagen om de reproductie te maken waarna hij verzonden wordt. Je kunt onderstaand formulier ook gebruiken om vragen te stellen of een maatwerk offerte voor een andere formaat aan te vragen.

Kies hier het schilderij van jouw voorkeur:
Kies hier het formaat van jouw voorkeur:

Referenties