Reproducties

De dot techniek zorgt ervoor dat mijn kunstwerken veel reliëf hebben. Jarenlang heb ik gezocht naar een manier van reproduceren die de gewenste kwaliteit had. Hoe zou de energie behouden blijven? Eindelijk is de techniek zo ver dat men reliëf kan scannen en daarmee levensechte reproducties op aluminium mogelijk zijn waarbij kleur en diepte behouden zijn gebleven.

nieuwe reproductie

Take Me Home

Dit schilderij bevat de sleutel informatie om je DNA te activeren. We gebruiken immers nog maar 8,2% van ons DNA, waar zouden wij toe in staat zijn als wij nieuwe onderdelen zouden kunnen activeren? Het kunstwerk voelt als een sleutel die op zijn plek klikt als je hem juist draait en daarmee ontsluit hij nieuwe informatie voor ons als mensheid.

Het origineel is verkocht.

Previous
Next

Reproductie

Deze versie van het schilderij ‘Take Me Home’ is een hoogwaardige reproductie op aluminium. Het schilderij is ingescand met de nieuwste reliëf techniek waardoor het echt diepte heeft. Het lijkt daardoor alsof je naar een echt kunstwerk aan het kijken bent. Dat wordt nog eens extra bekrachtigd door het gebruik van reliëf lak, het voelt zelfs als een schilderij aan. De aluminiumplaat is 3mm dik en kan ook buiten opgehangen worden (let op dat buiten vol in de zon de kleur na enkele jaren wel iets zal gaan vervagen).

Formaat & Prijzen

  • 100 x 90 cm (origineel formaat) € 650,-
  • 80 x 64 cm (2/3) €400,-
  • 50 x 40 cm (1/3) €250

 

De prijs is incl. 21% btw. Het schilderij wordt geleverd inclusief een ophangsysteem van zwarte afstandhouders waardoor hij enkele centimeters van de muur af hangt. (op de foto zie je rvs look maar zwart vind ik mooier).

Het schilderij wordt gratis verzonden binnen Nederland.

Bestellen

Met onderstaand formulier geef je aan interesse te hebben in een reproductie. Je zit dan nog nergens aan vast. Ik stuur je een bevestigingsmail en betaallink. Pas na betaling wordt jouw bestelling in productie genomen. Het duurt ongeveer 5 werkdagen om de reproductie te maken waarna hij verzonden wordt. Je kunt onderstaand formulier ook gebruiken om vragen te stellen.

Kies hier het formaat van jouw voorkeur:

Referenties