podcasts, interviews & video's

podcast

Hieronder vind je video’s, interviews & podcast opnamen over de kunst, creatie, vrijheid en natuurlijk het boek Ik Beval Van Het Heelal.

Interview Danielle Hermeler

Hoe kun je in volle overgave dat laten ontstaan wat de bedoeling is? Hoe creëer je iets wat je niet kunt bedenken? Hoe werd haar zelf uitgegeven boek zo’n succes puur door intuïtie als leidraad te nemen?

Dit interview was onderdeel van het online seminar “Manifesteren vanuit de ziel” waar 9 sprekers vertellen over hun ervaringen creatie en het leven.

Interview Zoe Peters

Afgelopen week had ik het genoegen om geïnterviewd te worden door Zoë Peeters, de oprichter van Soulworks, over mijn recente boek, Ik Beval Van Het Heelal. En wat een heerlijk gesprek! Over in volle overgave leven, hoe dat er nu echt uitziet. Hoe maak je een diepere verbinding met je innerlijke zelf. En hoe ga je om met een mind die maar controle probeert te houden. Hoe kom je achter jouw waarheid, jouw eigenheid en innerlijk vuur.

Interview Irene van Gent

Een interview met Irene van Gent over keuzes maken op je gevoel en vanuit een diep vertrouwen. Hoe dat eruit ziet in het leven en dat zelfs de gekste keuzes de bedoeling zijn op dat moment…. en dat als je dat durft te volgen de meest wonderlijke avonturen ontstaan. In deze podcast ook veel over het zelf publiceren van je boek, om de gevestigde orde heen en in vrijheid schaamteloos je boek schrijven.

Interview Danique de Roo

Danique de Roo (embodiment specialist) gaat in gesprek met Tessa Smits (designer, kunstenares en auteur van o.a. Failliet, Mooier wordt het niet) over thema’s zoals vrijheid, trouw zijn aan jezelf in crisis tijd en het potentieel van ons als mensheid.