Podcast Interview Ik Beval Van Het Heelal – Tessa Smits & Zoe Peeters

Deel dit bericht

Afgelopen week had ik het genoegen om geïnterviewd te worden door Zoe Peeters, de oprichter van Soulworks, over mijn recente boek, Ik Beval Van Het Heelal.

En wat een heerlijk gesprek! Over in volle overgave leven, hoe dat er nu echt uitziet. Hoe maak je een diepere verbinding met je innerlijke zelf. En hoe ga je om met een mind die maar controle probeert te houden. Hoe kom je achter jouw waarheid, jouw eigenheid en innerlijk vuur.

Je kunt de aflevering hier bekijken:

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe