Plus Koetsier Ruinerwold in het zonnetje!

Deel dit bericht

Met het schaamrood op de kaken vroeg ik gisteren of ik een paar winkelwagens vol boeken mocht laten scannen. Mijn buurtsuper is tevens het TNT punt voor de web aankopen en wat begon met enkele boeken elke dag werd dagelijks twee grote supermarkttassen en nu dus winkelwagens vol. Maar geen probleem voor het team van Plus Koetsier!

Het werd een team effort en we scande zo de wagentjes weg.
Ik hou sowieso van onze buurtsuper, heerlijke energie, leuke mensen die er met plezier werken. En wat ik in Spanje altijd zo fijn vond, dat doen ze hier ook! Gewoon even rustig wachten tot je je boodschappen een beetje op orde hebt voor ze de volgende klant helpen. Zodat je niet onder groepsdruk van de rij en het zweet onder je oksels, je tas als een halve gare staat vol te proppen.

Love it!

Dank je wel Plus Koetsier en tot vanmiddag ….

—-

UPDATE BOEK
Inmiddels wordt de derde druk in gedeeltes gedrukt zodat ik eind van de week al de eerste batch krijg en genoeg boeken heb voor het weekend. Dus ik hoop dat ik het red met het restant van druk 2. En nee lieve mensen, mijn boek is niet te koop bij die dikke blauwe meneer en ook niet bij de boekhandel (en dat laatste vind ik best wel jammer maar 42% marge is voor mij niet te betalen) En om heel eerlijk te zijn; nu ben ik heel blij dat ik alle boeken zelf verkoop. Elk pakket dat door mijn handen gaat, alle contact, mailtjes en reacties ontvang ik zelf. Ook al is het best aanpoten nu, ik vind dat toch het allerleukst, dat persoonlijke contact.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe