voor de pers

Ik beval van het heelal

Wat gebeurt er als je echt de controle durft los te laten? Als je in volle overgave een leven laat ontstaan dat je in je stoutste dromen niet bij elkaar had kunnen bedenken? Hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd uitziet, laat Tessa je ervaren in dit waargebeurde verhaal. Ze neemt je mee in een andere manier van leven, die gaat over vrijheid, verbinding en creatiekracht.

softcover | 286 pagina’s | ISBN 9789083366708 | €25,- | exclusief te koop via www.tessasmits.nl

Jezelf bevrijden is zo Instagram-pastel nog niet. Tessa laat je zien hoe gaaf het wordt – en wat voor intense puinhoop! – als je jezelf overgeeft aan alles. Hoe je, bedekt in de modder en half kreupel, maar met een plezier dat zijn weerga niet kent, de volgende fase van daadwerkelijk leven ingaat. De magie druipt van de pagina’s, geen experiment wordt geschuwd, het is open en echt.

Dit boek is voor de ‘crazy ones’, voor de dromers, de lovers en de visionairs. Voor een ieder die zich regelmatig afvraagt of-ie op de verkeerde planeet geboren is. Diegene die de wereld anders voor zich ziet en zich afvraagt of hij de enige is. Nee dus!


Er is een andere realiteit die je nu nog niet kent, een potentieel in jezelf waar je steil van achterover slaat.

Je zult al lezend je eigen verlangen voelen opborrelen, een vuur zal ontsteken dat nooit meer dooft en je zult je verbonden voelen met alles. Weg met de conformatie en regels. Geen structuur, de mind in opperste staat van verwarring achterlatend.

Breek het open in jezelf en in de wereld!

Dit boek ging vanaf november 2023 viral op Facebook waardoor in korte tijd oplage twee t/m vijf ook werden gedrukt. Oplage vijf is in januari 2024 leverbaar.

Reviews

Het boek raakt iets diep van binnen, een verlangen, een herinnering aan ons immense potentieel als mens. Een drive om echt te gaan leven. De honderden lezersreacties die via de site, social media en mail binnenkwamen spreken voor zich en zijn hier te lezen >

enkele reacties uitgelicht:

Laura
Lees verder
"Wat een héérlijk boek en wat een herkenning! Tessa beschrijft zaken waar ik mijn hele leven al tegenaan loop. En zij benoemt de zaken rauw en puur zoals ze zijn, geen mooi gepolijste ‘new age-bullshit’, maar gewoon lekker met de voetjes op de grond durft ze ook de minder mooie kanten van het leven vanuit verbinding te noemen. Het moedigt me aan om zelf ook steeds meer te kiezen voor een bezield leven vanuit verbinding. Dankjewel @tessasmitsart ! 🙏🏻✨💖 "
Tamara
Lees verder
"Mooi en krachtig hoe je eerlijk schrijft over de Ups en downs van je zoektocht. De oneindige golven die ons meevoeren naar nieuwe ervaringen waar soms verwondering, verbinding en soms een intens lijden de bovenhand voeren. Een soms rauw, opwindend, en hoopvol verhaal waarin ik veel herken en ook zin krijg om mezelf te openen voor de mogelijkheden in mezelf en de wereld. Dank voor het schrijven en je moed lieve Tessa!"
Margje
Lees verder
“Sinds zaterdag het boek en wat leest het lekker weg... wat een herkenning, dan met een traan dan met een lach. Maar het raakt me diep. Absolute aanrader!”
Iris
Lees verder
"Tessa heeft een hele fijne schrijfstijl en legt complexe dingen in duidelijke taal uit. Het leest als een roman en is tegelijk een persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik vond weer heel veel herkenning in haar schrijven en pad. Dit boek is next level! Zowel het schrijven als de inhoud."

over de auteur

Tessa Smits

Tessa Smits (47) was in een vorig leven bedrijfskundige, marketeer en ondernemer. Na een faillissement in 2014 gooide ze het roer om, vertrok naar Spanje en werd kunstenares. Daarover verscheen haar eerste boek Failliet, mooier wordt het niet.

Na vijf jaar Spaans avontuur kwam ze weer terug naar Nederland. Hier maakt ze kunst, geeft workshops en schreef blogs en haar tweede boek Ik beval van het heelal.

MEDIAKIT

BEELD

Onderstaand beeld kan rechtenvrij gebruikt worden. Voor hogere resolutie beeldmateriaal stuur mij een mail via info@tessasmits.nl