Deel dit bericht

“Kun je vanavond en vannacht komen helpen met inpakken van de boeken?”
Appte ik gisteren. Als je webshop ontploft zie je wie je echte vrienden zijn . Ik wist niet wat me overkwam dit weekend. Terwijl ik de eerste workshop van dit jaar aan het geven was zag ik de verkopen met de minuut toenemen. Honderden boeken!

Blijdschap en blinde paniek tegelijk. Hoe ga ik die allemaal verzenden!?
Het werd inderdaad nachtwerk en zonder de belangrijkste mannen in mijn leven was het me niet gelukt. Dus een hele dikke knuffel voor Sander en mijn lief natuurlijk.

En nu even de drukker opbellen om te kijken hoe snel hij een nieuwe oplage kan maken… (de derde!!)

Ja lieve mensen als je zeker wilt weten dat je dit boek snel in huis hebt…. ik heb er nu nog 200 in voorraad en ik vouw, plak en tape gerust nog een nachtje door.
Let the magic begin!

——————————————
, .

 

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen