Over Tessa

Ik ben Tessa Smits, de rode draad in mijn leven is de vrijheid om te creëren vanuit onbegrensde mogelijkheden. Of dat nu een nieuw kunstwerk, boek of een experiment met een nieuwe manier van leven is. Verbeeldingskracht zit in mijn genen.  

Dat was niet direct duidelijk voor mij. Ooit studeerde ik bedrijfskunde aan het prestigieuze Nyenrode en ging ik in de corporate wereld aan de slag als marketeer. Ondanks het succesvolle plaatje was ik van binnen diep ongelukkig en had ik geen idee waarom. Die onrust leidde tot heel veel wisselen van banen en uiteindelijk tot de bevrijdende burn out waarna ik op zoek ging naar mijn eigen passie, dat wat mij dreef.

Dat resulteerde in een eigen online bedrijf, het volgen van een opleiding tot levenstherapeut, vele spirituele workshops en trainingen. Mijn passie voor creëren bracht me ook bij het kunstenaarschap. Jarenlang heb ik me zelfs full time op het schilderen gestort. 

Zo kwam ik in contact met mijn verlangen aan een leven in volledige overgave, het maken van kunst gaf me de ruimte te experimenteren. Wat ik leerde tijdens het schilderen ging ik ook toepassen in mijn leven: durven in overgave te zijn en in de flow leven. Hierover schreef ik mijn eerste boek en volgt binnenkort mijn tweede.

Mijn verbeeldingskracht zorgt ervoor dat oneindige mogelijkheden werkelijk aan de oppervlakte kunnen komen en het voor jou ook zichtbaar wordt hoe groot jouw en ons potentieel is in dit leven. En dat is waar de magie plaatsvindt!

Let The Magic Begin!