Tessa Smits

vuurontsteker & passiedelver

Ik ben Tessa Smits, de rode draad in mijn leven is mijn passie voor vrijheid, de vrijheid om helemaal mijzelf te zijn en te durven creëren vanuit onbegrensde mogelijkheden. Of dat nu een nieuw kunstwerk, boek of een experiment met een nieuwe manier van leven is. Verbeeldingskracht zit in mijn genen.  

Dat was niet direct duidelijk voor mij. Ooit studeerde ik bedrijfskunde aan het prestigieuze Nyenrode en ging ik in de corporate wereld aan de slag als marketeer. Ondanks het succesvolle plaatje was ik van binnen diep ongelukkig en had ik geen idee waarom. Die onrust leidde tot heel veel wisselen van banen en uiteindelijk tot de bevrijdende burn out waarna ik op zoek ging naar mijn eigen passie, dat wat mij dreef.

Dat resulteerde in een eigen online bedrijf, het volgen van een opleiding tot levenstherapeut, vele spirituele workshops en trainingen. Mijn passie voor creëren bracht me ook bij het kunstenaarschap. Jarenlang heb ik me zelfs full time op het schilderen gestort (bekijk mijn kunst op www.tessasmits.com). 

Zo kwam ik in contact met mijn verlangen aan een leven in volledige overgave, het maken van kunst gaf me de ruimte te experimenteren. Wat ik leerde tijdens het schilderen ging ik ook toepassen in mijn leven: durven in overgave te zijn en in de flow leven.

Als vanzelf kwam ik terug bij mijn ‘oude werk’ maar in een compleet nieuw jasje. Ik begon websites te maken zoals ik schilderde: compleet vrij en in verbinding met de missie van de ondernemer. Daarnaast koos ik expliciet voor mensen waar ik me sterk verbonden mee voelde; zij die de wereld een stukje mooier komen maken, met bijzondere missies & talenten. De laatste jaren stonden in het teken van deze combinatie van ondernemen, creatie en coaching.

En ook hierin vond ik het afgelopen jaar een aanscherping. Vooral het stuk coaching, sparren en brainstormen bracht me bij mijn werkelijke essentie. Daar waar het echt moeiteloos stroomt. Als ik AAN ga op iemand dan gaat die ander ook AAN op zichzelf. In dat proces bleek mijn grootste toegevoegde waarde te zitten. Mijn verbeeldingskracht zorgt ervoor dat oneindige mogelijkheden werkelijk aan de oppervlakte kunnen komen en het voor jou ook zichtbaar wordt hoe groot jouw potentieel is in dit leven. Mijn intuïtie zorgt er tevens voor dat ik afgestemd op jou jouw werkelijk essentie kan verbinden met het veld van creatiekracht. Van idee naar werkelijk manifesteren. En dat is waar de magie plaatsvindt!

Let The Magic Begin!

CONTACT

BEDRIJFSINFO

  • KVK: 80872808
  • BTW: NL003500666B67
  • IBAN: NL56 TRIO 0198 5654 02