On the road again…

Gezocht! Vrije geest, visionair en moedig mens met landgoed, hoeve, kerk of kapitaal
die samen met ons dé plek van bevrijding wil creëren.

Nog geen zes weken geleden verhuisde wij naar het mooie Son en Breugel. De hoeve was prachtig, de plek vol potentieel en een rijke historie wat betreft bevrijding. Enthousiast hakte we knopen door. Wat volgde was een prachtig en intensief proces waarin we onze verwachtingen en dromen hebben uitgewisseld. Helaas kwamen we snel tot de conclusie dat dit niet helemaal op elkaar aansloot. We gaan de plek dus weer verlaten. Toch overheerst een gevoel van dankbaarheid, het heeft ons allemaal enorm geholpen om te gaan staan voor dat wat we echt belangrijk vinden. Het werd een bevrijding voor ons allen.

Bevrijding, dat is exact wat wij mensen willen laten ervaren. Werkelijk voelen wie je bent gestript van angst, overtuigingen en verhalen. In verbinding komen met het ongekende potentieel dat in een ieder van ons opgeslagen ligt. Zodat we in vertrouwen en overgave een wereld kunnen creëren die we in onze stoutste dromen niet hadden kunnen bedenken.

Daarom verlangen wij naar een plek waar die vrijheid werkelijk tot in de aarde voelbaar is. Daar waar alles mag ontstaan. Een ieder van zijn harnas, masker of illusies mag bevrijden. Een plek waar we met groepen kunnen werken, mensen langer mogen verblijven, werkelijk mogen ZIJN en zich kunnen laten inspireren door kunst, visionaire denkers en denkbeelden. Een plek die doordrenkt is van openheid, innovatie en levensplezier.

Wij zoeken dan ook geen standaard oplossing. Nee, wij zoeken moedige mensen die ook voelen; “Dit is wat de wereld nodig heeft. Hieraan wil ik bijdragen.” Dat hoeft niet kosteloos. Wat wij ondernemen heeft waarde, financiële middelen zijn aanwezig. Rendement is voor ons echter geen doel op zich. Een waardevolle bijdrage leveren aan een liefdevollere wereld is wat ons drijft.

Heb jij een landgoed, hoeve, oude camping, kerk of wat voor plek dan ook die hier geschikt voor is. Of heb jij kapitaal en zou je wel in een dergelijke plek willen investeren? Dan nodigen we jou graag uit voor een inspirerend gesprek bij ons thuis op de prachtige hoeve waar we nu nog met veel plezier mogen wonen.

Let the magic begin!

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest