Never waste a good crisis.

Deel dit bericht

Vandaag kreeg ik een telefoontje van een journalist. Of ik iets wilde vertellen over de impact van de Corona Cowboy? Ja hoor! En voor je het weet sta je dan in de krant 😉

Het interview dat begon over mijn uitgestelde remigratie naar Nederland en de strenge lockdown in Spanje ging al snel over het onderwerp, dat wat mij betreft, echt interessant is: dat een crisis soms heel hard nodig is om diep gewortelde verlangens de ruimte te geven. Verandering is moeilijk maar als de wereld opeens radicaal verandert, niets meer zeker is en zwaar gefundeerde overtuigingen opeens zo licht als veertjes de lucht in geslingerd worden.

Dan begint de magie past echt.

Wat onmogelijk leek is mogelijk en je krijgt de kans om in een moment van chaos eindelijk die stap te maken die je al tijden voor ogen had.

Never waste a good crisis.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe