Mixed media achtergrond in the making

Deel dit bericht

De achtergronden van mijn schilderijen bestaan uit tientallen lagen verf die weer opgebouwd zijn uit verschillende schildertechnieken. Mixed media noemen ze dat ook wel. Ik gebruik graffity spuitbussen, acryl verf, penselen, spons, speciale mediums voor dikte of juist dunnere verf. Hierdoor krijg je mooie dieptes in de doeken zelfs als het 1 rustige kleur heeft gebeurt er heel veel. In dit voorbeeld zie je het begin van een doek, nu nog slechts drie lagen, dit blijft dus zeker niet zo, vaag in de achtergrond zie je straks deze patronen terug. Love this!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe