Deel dit bericht

Sinds begin van deze week ben ik verhuisd naar het mooie Son en Breugel. Hier mogen wij op de Paulushoef in het voorhuis wonen. Een prachtige plek op een hoeve met bijzondere geschiedenis (zie vorige post). In de serre die aan het huis vast zit heb ik mijn atelier gemaakt, werkelijk een droomplek.
Zelfs met mistroostig herfstweer lijkt mijn nieuwe atelier wel verlicht 😉.
Deze nieuwe dame deed vandaag dan ook met heel veel plezier haar entree….(work in progress).

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten