Mailchimp: koppeling wordpress & aanpassen bevestigingsmails

Deel dit bericht

Een gemakkelijker manier om je nieuwsbriefbestand te vergroten is het gebruik van de aanmeldknop voor Mailchimp. Daar is een gratis plugin voor: MC4WP. Als je deze installeert koppel je een API code aan je website en vanaf dat moment stromen de nieuwe aanmeldingen je Mailchimp account automatisch binnen.

Aanpassen bevestigingsmails Mailchimp

Zorg wel dat je je bevestigingsmails nog even netjes aanpast. Ga hiervoor naar je Mailchimp account, klik op “Audience” daarna op “view contacts” en daarna op forms. Daar pas je met de eerste optie jouw formulieren aan.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen