Leve de chaotische werkbalans

Deel dit bericht

Gedreven door creatie, kan het er nog weleens chaotisch aan toe gaan.
Mijn juf op de basisschool schreef in mijn rapport “Tessa heeft tien dingen tegelijk open liggen, ze moet leren om eerst iets af te maken.”

Nou nee, juf!

Tessa voelde zich gewoon enorm geïnspireerd door al dat verschillende speelgoed en activiteiten en maakt uiteindelijk alles af, alleen niet één voor één zoals voor de juf praktisch zou zijn geweest.

Tegenwoordig zou ik waarschijnlijk zijn gedrogeerd met het een of ander, om te kunnen functioneren in de klas en het onderwijssysteem.

Godzijdank bestond dat toen nog niet echt.

Maar het heeft wel even geduurd voor de remmende werking van deze afwijzing op mijn drukke en fantasierijke persoonlijkheid teniet werd gedaan. Mijn creatieve talent weer de vrije hand kreeg.

En vandaag voelde ik me even ultiem gelukkig.

Want ik was, in een voor mij, ultieme werkbalans terecht gekomen waarbij alles tegelijk plaatsvond; dots zetten op twee verschillende kunstwerken, daarnaast digitaal werken aan een talisman/tattoo design, een blog schrijven, straks weer de boek bestellingen inpakken, een nieuwe poster creëren en aanmeldingen verwerken voor de DotArt workshops.

Het stroomt! Het ene inspireert me weer in de creatie van iets anders.
En dat is helemaal de bedoeling.

Leve de chaos!

❤️❤️

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen