Keihard Buiten De Lijntjes Kleuren

Deel dit bericht

Heb je weleens echt gevoeld wie je was? Helemaal los van alles? Kon je voorbij de overtuigingen en ideeën, geprogrammeerd door jouw omgeving, opvoeding etc. Lukte het om in contact te komen met je ware zelf? Met het oneindige potentieel van ons als mensheid?

We hebben wel onze mond vol over authenticiteit; staan voor wie je echt bent of je hart volgen. Maar dan wel graag met een mooi Instagram filtertje ….
Want echt authentiek.
Echt je volle potentieel leven.
Die versie kan weleens keihard schuren met bestaande ideeën en concepten. En dan?

Menigeen die weleens een diepe meditatie sessie, ademwerk, plantmedicijn of psychedelica heeft gedaan zal bevestigen dat dat beeld heel anders is dan je van te voren denkt dat het is. Dat het zo afwijkt van hoe wij nu als mensheid leven.

Ik zal een poging wagen mijn eigen ervaring in woorden te vertalen…

Tijdens eigenlijk alle ceremonies die ik gedaan heb is er altijd een terugkerend thema. Naast de intens prachtige kleuren en beelden, inspiratie voor miljoenen kunstwerken, no pressure! Voel ik ook altijd hoe ongelofelijk krachtig onze verbinding met elkaar is. Een concept waar menig spiritueel goeroe mee loopt te strooien maar tijdens dit soort sessies echt gevoeld kan worden. En daarmee een inkijkje geeft in wat het potentieel is van deze verbinding. Dat we in staat zijn om voorbij alle regels en patronen werkelijk te creëren met elkaar. Want als je voelt dat je in een veld bent met alles en iedereen, als het ware oplost, vanuit die ene energie durft over te geven aan dat wat klopt (niet wat jij bedenkt) dan ga je creëren vanuit het veld, dienend aan het groter geheel.

Er is dan bijvoorbeeld geen leider meer nodig want we weten vanuit die verbinding met elkaar precies wat de volgende stap is, die hoeft niemand meer te bedenken. Vanuit dit veld zijn, leven en creëren dat is een wereld die bestaat maar hier nog niet altijd zichtbaar is (zei ze optimistisch). Voor mij sinds deze ervaringen zo helder, 100% waar en kloppend.

Ik heb weleens tijdens een ceremonie huilend uitgeroepen: de wereld kan zoveel mooier, wat hebben we er een saaie K*t bende van gemaakt! Je zou er bijna depressief van worden als je dan weer ‘bijkomt’ en ziet dat dit het is waarmee we het moeten doen.

Het lijkt dan mijlenver uit elkaar te liggen maar ook dat is maar een overtuiging. Want deze verandering voor de mensheid gaat over ‘energie & verbinding’, iets dat helemaal niets te maken heeft met regels en wetten in deze realiteit. Het kan dus ook opeens 100% kantelen. Dan is het er gewoon!

Dat is misschien ook wel het meest spannende; mijn ratio is nog weleens in opperste staat van verwarring maar elke ceremonie of sessie wordt dit gevoel sterker en sterker, er is op een gegeven moment echt geen weg meer terug. Dit is zó waar! Ik weet gewoon dat dit klopt.

Ok en nu?!

Want het is één ding om dit te voelen en te ervaren en het dan ook daadwerkelijk te gaan leven. Vooral in een maatschappij die wel claimt jou heel graag authentiek te willen zien maar bij de eerste beste authentieke glimp de hooivorken tevoorschijn haalt om jou geschrokken terug in the box te duwen.

Laat ze maar duwen, terug is sowieso geen optie meer, dus dan maar vol erin toch?

In mijn geval probeer ik eigenlijk alles in mijn leven, in het hier en nu, ook zoveel mogelijk op die verbinding met ons allen te doen. Dus impulsen altijd te volgen, hoe onlogisch ook. Om dan vervolgens echt altijd! te mogen ervaren dat het de meest briljante ervaringen & ontmoetingen oplevert.

Daarnaast voel ik tot in mijn tenen dat ik de twijfelachtige eer heb om deze ervaringen te delen via mijn schrijven & schilderen. En eigenlijk dat ik dat te doen heb via video of real life op een podium maar die laatste negeer ik al een aantal jaar.

Totdat ik dan zelf weer iemand online of real life tegenkom die wel durft en echt dat in de wereld zet dat klopt, dan ervaar ik weer hoe belangrijk het is om wel te durven, wel te delen, wel je kop boven dat maaiveld uit te steken. Hoe bekrachtigend dat is, belangrijk ook voor onze shift en dan voel ik zelf ook weer die roep vanuit het diepst van mijn cellen omhoog komen.

Wees echt authentiek, own it! Ook al schuurt het, is het spannend en doet ’t zelfs pijn.

Het is zo belangrijk dat we allemaal gaan delen wie we werkelijk zijn en onze echte waarheid delen. Want door te delen, te experimenteren en te verbinden ontstaat deze nieuwe werkelijkheid letterlijk voor onze ogen.

Let the magic begin!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten