Jos Maakt Jouw Interieur Droom Werkelijkheid

Deel dit bericht

Afgelopen weken werkte ik samen met Jos aan zijn nieuwe website. Jos maakt de meeste unieke meubelen en bedenkt de meest prachtige verbouwingen. Het is één ding om gouden handjes te hebben het is een tweede om dat te combineren met waar kunstenaarschap.

Het was dan ook een feest om met al die mooie foto’s van handgemaakte meubelen tot complete verbouwingen zijn creatieve vakmanschap te vertalen naar een website die echt zijn talent laat zien. Met trots presenteer ik dan ook de nieuwe site, ik zou zeggen struin er lekker op rond maar pas op, je raakt waarschijnlijk zo geïnspireerd dat je hem gelijk gaat bellen voor een afspraak in jouw huis!

www.trailworks.nl

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe