Je Intuitie Weet De Weg

Deel dit bericht

Ik weet het. Ik weet het altijd! Wat goed voor me is, wanneer ik moet blijven of juist moet gaan. Of de persoon die net binnenkwam, goed voelt of niet. Of ik voor een project moet kiezen of het juist moet laten gaan…

Mijn intuïtie is messcherp, feilloos.
 Maar durf ik haar altijd te volgen? Laat ik me beïnvloeden door angst? Door overtuigingen die niet van mij zijn? Door wat de buitenwereld ervan denkt?

Want het is één ding om die JA of NEE te voelen en te ervaren en het dan ook daadwerkelijk te gaan leven. Vooral in een maatschappij die wel claimt jou heel graag authentiek te willen zien, maar bij de eerste beste authentieke glimp de hooivorken tevoorschijn haalt om jou geschrokken terug in de box te duwen.

Laat je niet bang maken!

Er bestaat geen groter euforisch gevoel dan wanneer je werkelijk trouw bent aan jezelf, je puur laat leiden door wat klopt voor jou. Want werkelijk afgestemd zijn op jezelf, betekent ook afgestemd zijn op het geheel. Daar waar het zuiver is, klopt het altijd. En dient het ons allemaal!

Is dat gemakkelijk? Nee, zeker niet!


Weet je altijd direct of het je intuïtie is of een bedenksel? Nee, ook niet.
 Voelen wat echt is, betekent voelen. In je lijf!
 Voorbij die bescherming, jezelf onder ogen komen. Dat is soms enorm spannend.

Ik heb nog nooit spijt gehad van het volgen van mijn intuïtie, wel heel veel spijt als ik dat niet had gedaan…

Dus als ik weer een diepe JA voel (zoals gisteren bij het bekijken van een huis) en alles onlogisch lijkt, niet zoals bedacht, dan stop ik even. Dan voel ik nog eens goed. Sh*t, denk ik dan. Ik moet dit volgen. Hoe onlogisch ook.

Maar inmiddels weet ik, heb ik al tientallen keren ervaren, dat het volgen van dit innerlijk weten de meest briljante ervaringen en ontmoetingen oplevert. Dat het klopt!

Ver voorbij het denken 
ligt een wereld van ongekende mogelijkheden. 
En je ziel weet de weg.

Tessa wat een prachtig beeld zit er bij je blog!

Velen waren meteen dolverliefd op dit beeld dat ik zelf digitaal heb ontworpen.

Daarom is het nu als kaart en poster te koop. Bekijk hier de mogelijkheden in de webshop >

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen