Inspiratie Schilderij Time To Surrender To…

Deel dit bericht

Dit schilderij gaat voor mij over de moed om je volledig over te geven aan het leven. Je gedragen voelen, in directe verbinding met alles en iedereen durven te openen en hiermee de kracht van het leven door je lijf heen voelen stromen.

Afgelopen jaar ging voor mij over dit verlangen. Over het leven leven zoals ik tot in het diepste van mijn cellen voel dat de bedoeling is. Los van alles wat er in de buitenwereld speelt. Niet besmeurd met wat voor overtuigingen mijn systeem ook zijn binnengeslopen in het leven. Mezelf helemaal vrij geven, vrij van alles!

In die verbinding & vrijheid kan er namelijk moeiteloos gecreëerd worden. Kan ik loepzuiver voelen wat wel of niet klopt. Is geen beslissing moeilijk omdat ik direct voel welke keuze de juiste is.

Gemakkelijk? Nou zeker niet! Een retespannend proces want het moment dat je in deze overgave jouw keuzes maakt gaat rechts of linksom je automatische bescherming aan, komt het hoofd er gegarandeerd doorheen tetteren. Met allemaal redenen waarom je dit niet zomaar moet doen, waarom je wel even moet opletten en voor je het weet is die loepzuivere beslissing afgezwakt naar een halfzacht compromis waar nog geen druppel passie meer uit te wringen is.

Het vraagt om moed en een diep verlangen. De noodzaak moet groter zijn dan de angst voor het onbekende. Je moet het zo zat zijn om in de middelmatigheid het leven te leven dat het je werkelijk niets meer kan schelen wat de consequenties zijn. Je weet dat trouw zijn aan jezelf en werkelijk leven, echtheid voelen van levensbelang zijn. Letterlijk van belang om echt te leven!

Het gave is; eenmaal gevoeld wat dit daadwerkelijk betekent is er geen weg meer terug. Die eerste ervaringen met hoe onwerkelijk briljant het leven zich ontvouwt als jij je er niet mee bemoeit zijn als kauwgum in je haar. Met geen mogelijkheid er meer uit te krijgen! En dan wordt het spelen! Je wordt nieuwsgierig. Wat kan er nog meer? Hoe onbegrensd zijn die mogelijkheden dan? En weer loslaten……

Let the magic begin!

Dit schilderij is te koop, voor een kleiner budget heb ik reproducties op aluminium laten maken. Bekijk hier meer informatie >

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe