In Welke Realiteit Wil Jij Leven?

Deel dit bericht

Het lijkt wel of we nu in een soort onmogelijke loop terecht zijn gekomen. Volgens mij hebben we als mensheid nodig dat we werkelijk anders gaan kijken, zodat we kunnen innoveren. Maar de laatste jaren zijn we juist in een staat terecht gekomen waarin we zo sterk in de angst zijn gedrukt dat we in de overleving terecht zijn gekomen en dat is funest voor innovatie. Angst creëert juist tunnelvisie, een behoefte aan kaders, zwart/wit denken, dualiteit. Nou ja goed, dat wat we nu dus de hele dag voorbij zien komen.

Ik kan soms tot in mijn tenen voelen wat de potentie is van ons als mensheid. De ongekende mogelijkheden, we zijn tot zoveel in staat! Wist je bijvoorbeeld dat er een architect is die een huis heeft bedacht dat je zelf kunt bouwen & zelfvoorzienend is. Niet alleen bedacht, er zijn al hele dorpen mee gebouwd! Je hebt dus geen energie meer nodig en het voorziet een gezin van voedsel door het hele jaar heen. Dat er al mensen zijn die weten hoe ze vrije energie kunnen creëren waardoor onze mogelijkheden een oneindig grote boost zouden krijgen. Dat er geneeswijze zijn waar geen pil aan te pas komt? Dat er agrarische methoden zijn die de grond niet leegtrekken maar juist vruchtbaar maken? Dat we zelf onze geest kunnen verruimen zodat we werkelijk out of the box kunnen denken en meer gave innovaties kunnen ontwikkelen?

Hoe geweldig is dat! Waarom horen we hier niet dagelijks over bij Jinek? Waarom zijn we niet massaal deze innovaties aan het omarmen. Zetten we het ene onderzoekscentrum na het andere op om dit te verbeteren en voor iedereen beschikbaar te maken? Waarom zorgen we er niet direct voor dat we in een betere wereld leven?

Omdat al deze zaken iets gemeen hebben. Ze leveren voor niemand geld op. Niemand gaat hier onbehoorlijk zijn zakken vullen. Nee, integendeel, als we deze ontwikkelingen zouden omarmen dan zou dat de bevolking in één keer bevrijden. Die hoeft dan niet meer te overleven, te werken als een robot in een zielvernietigend systeem. Nee die mag dan zelf kiezen. En dat door en door verrotte geldsysteem is zijn moderne slaven kwijt.

Maar goed, de angst regeert, de mensheid lijkt vast te zitten. En omdat we dus blijkbaar niet bewust durven kiezen voor een vrijer leven, gebeurt er iets anders.
Het collectief, de mensheid, kiest onbewust.
Voor destructie.
Hoe briljant is dat!

Ook al kijk ook ik niet uit naar de komende tijd, ik kan wel voelen dat het nodig is. De crisissen volgen elkaar in rap tempo op, de riempjes snijden straks nog verder in je huid. We gaan het onszelf zo ongelofelijk oncomfortabel maken dat we ons wel uit dat te strakke pak moeten gaan worstelen.

“The real question is whether the ‘brighter future’ is always so distant. What if it had been here for a long time already – and only our own blindness end weakness have prevented us from seeing it around us and kept us from developing it” – Václav Havel

 

Open Your Mind

Voor mij gaat innoveren over een open mind hebben. Niet alles voor waarheid aannemen, zowel niet uit het huidige systeem als uit de innovaties of visionairs. Puur jezelf informeren met nieuwe ideeën zodat je werkelijk kunt gaan creëren. Dat gaat over openstaan, over ruimte maken voor falen en werkelijk zaken laten ontstaan die we nog niet kennen. Op ontdekkingstocht gaan, de creatiestroom activeren, werkelijk nieuwsgierig worden, voelen welk vuur in jou wordt ontstoken, zodat we allemaal onze natuurlijke plek kunnen innemen en kiezen voor een realiteit die ook al bestaat.

Onder andere deze documentaires inspireerde mij in ieder geval en het zit vol mensen die durven, de mind open houden. Voel & ervaar dat alles mogelijk is.

  • Documentaire De Garbage Warrior
  • Documentaire Kiss The Ground
  • Gregg Braden – Our World is a Mirror of Things Happening in Higher Realms
  • Documentaire HEAL
  • Documentaire De Kapitale Kracht Van Het Geluk (VPRO tegenlicht)
  • Documentaire A Machine To Die For The Quest For Free Energy
  • Documentaire “The Biggest Little Farm”
  • Documentaire “How to change your mind”

 

En nog zoveel meer, deel ook jouw inspiratie online of nog beter real life en laten we elkaars vuur weer ontsteken!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe