NIEUW!

HeArt - FREE AS A BIRD

De liefde is vrij, open en bekrachtigend.

80 x 100 cm

Meer informatie >

Art Alert!

Loop geen kunstwerk meer mis & meld je aan

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden, de WhatsApp community of Telegram groep (beide app groepen zonder reactiemogelijkheid dus je wordt niet bedolven met app’jes). Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan aan.

NIEUWSBRIEF

Nieuw Te Koop

sacred tattoo art

vanuit de studio

Deze designs worden intuïtief en met de hand getekend. Het is mogelijk om een persoonlijk ontwerp in opdracht te laten maken (vanaf € 250,-) bij interesse app mij via 06 14 11 39 15 of mail info@tessasmits.nl  dan bespreken we samen de mogelijkheden.

mural art

kunst op muren en vloeren

collector item

dot art op munt republiek van palau

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken, kortingsacties of workshopdagen verstuur ik je ongeveer 1x per maand via mijn nieuwsbrief. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan aan.