Hoe Maak Je Dikgedrukte Koppen In Je Facebook Bericht

Ik verkoop mijn kunst veel via social media. En dan krijg ik geregeld de vraag hoe ik die dikgedrukte koppen maak in Facebook of Twitter. Nou daar is natuurlijk een online trucje voor en het werkt als volgt.

Open een converter zoals deze: https://qaz.wtf/u/convert.cgi?text=Softonic+is+cool

In de balk waar ze de voorbeeldtekst hebben staan plak je dan de tekst die je dikgedrukt wil hebben. Deze verschijnt dan in allemaal verschillende opmaak eronder. Kopieer diegene die je wilt gebruik en plak in je Facebook bericht. Je ziet dat Facebook de opmaak meeneemt. Je hebt een kop gemaakt.

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest