Hoe Maak Je Dikgedrukte Koppen In Je Facebook Bericht

Deel dit bericht

Ik verkoop mijn kunst veel via social media. En dan krijg ik geregeld de vraag hoe ik die dikgedrukte koppen maak in Facebook of Twitter. Nou daar is natuurlijk een online trucje voor en het werkt als volgt.

Open een converter zoals deze: https://qaz.wtf/u/convert.cgi?text=Softonic+is+cool

In de balk waar ze de voorbeeldtekst hebben staan plak je dan de tekst die je dikgedrukt wil hebben. Deze verschijnt dan in allemaal verschillende opmaak eronder. Kopieer diegene die je wilt gebruik en plak in je Facebook bericht. Je ziet dat Facebook de opmaak meeneemt. Je hebt een kop gemaakt.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten