Deel dit bericht

Dit schilderij is een combinatie tussen fotografie en digitale kunst. De ondergrond van de boeddha is een abstract schilderij dat ik maakte. De kleurencombinatie is vrolijk en brengt blijdschap de ruimte in.

In de achtergrond is een mandala verwerkt. Dit schilderij voelt voor mij als de vertaling van creatiekracht, spelen, uitproberen en het leven, léven!

Mijn kunstwerken ontstaan altijd intuïtief, ook de symbolen stromen als vanzelf uit mijn handen. Ik creëer voorbij het denken. In verbinding met de bron, met ons, het geheel.

Dit schilderij is een digitaal kunstwerk dat met de hand gemaakt is. Elke laag, elke lijn is door mijzelf ontworpen.

Digitale kunst heeft als voordeel dat jij het op elk gewenst formaat haarscherp kunt laten afdrukken. Voor alle mogelijkheden zie hier op Werk aan de muur >

Fotocredits: gebruik gemaakt van rechtenvrije foto van Teddy Wijaya via Unsplash.

Interesse in dit kunstwerk

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen