Great Time To Be Alive

Deel dit bericht

Van licht naar donker, van donker naar licht. De ene dag kan ik me ongelofelijk verloren voelen in een wereld die de mijne niet is en de volgende dag leef ik al in de nieuwe versie alsof het nooit anders is geweest. Ik voel me al jaren niet thuis in het systeem dat we gebouwd hebben maar ja als je denkt dat je de enige bent die er niet zo dol op is dan trek je je gewoon terug op een berg, in Spanje bij voorkeur ;-). Gelukkig wordt het extremer en extremer, we kunnen het niet meer onder het kleed moffelen, wegkijken heeft geen zin meer want dan kijk je een andere stinkende pulserende puist in het gezicht; Amazone verdient miljarden en betaalt geen belasting. Farmaceutische bedrijven draaien recordwinsten over de rug van een wereldwijde crisis. Politiek liegt letterlijk in de camera en komt overal mee weg. De ene wet na de andere die mijn vrijheid ondermijnt kan schijnbaar moeiteloos doorgang vinden. Kritische mensen worden gecensureerd en knappe koppen belachelijk gemaakt als ze een afwijkend geluid laten horen (hoe wil je dan ooit innoveren & evolueren?). Ik moet op mijn knieën door de modder van manipulerende nieuwsberichten mijn objectieve informatie vinden. Dit kan voor niemand meer kloppend voelen.

Ik voel, zie en lees gelukkig dat ik niet meer de enige ben. En wat ben ik dankbaar voor die mensen die zich uitspreken, vaak met een bak bagger over hun hoofd als gevolg. Dankbaar, want ik weet daardoor dat ik niet de enige ben. En ook al trek ik mij het liefst terug op mijn berg, wil ik mijn hoofd niet boven dat levensgevaarlijke maaiveld uitsteken, ik voel ook een diep weten in mijzelf dat het tijd is om mijn angst opzij te zetten en me ook uit te spreken. Dus pak ik mijn laptop en schrijf. Ik schrijf hoe het voor mij is, hoe ik een andere visie heb op ons leven hier, hoe ik het ervaar. In de hoop dat er meer zijn met mij, zodat we een andere beweging, een nieuwe energie neer kunnen zetten. Niet door het oude te bestrijden. Op dat speelveld maken we geen schijn van kans. Nee door te laten zien hoe het ook anders kan, door het voor te leven, hoe ingewikkeld dat nu soms ook is. Door het te doorvoelen met elkaar, door te verbinden, door elkaar weer te zien en te horen en samen een nieuwe creatie in de wereld te zetten.

Alles wat we nodig hebben zijn moedige mensen, mensen die zich durven uit te spreken, die NEE durven te zeggen als het niet meer kloppend voelt, mensen die in al deze angst en hardheid toch hun hart open durven te laten, raakbaar durven te blijven, zodat we met elkaar kunnen blijven verbinden. Want als we allemaal onze natuurlijke connectie met elkaar en het complete universum weer kunnen voelen, verdwijnt het oude als vanzelf voor het nieuwe, want dat laatste wil gewoonweg gecreëerd worden.

Let The Magic Begin, Its a Great Time To Be Alive!

Voor meer inspiratie en zeker moedige uitgesproken mensen:
De altijd wetenschappelijk onderbouwde en visionair dr. Joe Dispenza https://youtu.be/FbbxNlWoAGY
De altijd scherpe en zeer humorvolle video’s van Russell Brand: https://www.youtube.com/channel/UCswH8ovgUp5Bdg-0_JTYFNw
Of breng wat lichtheid en humor met spijkers op zn kop video’s van onze Nederlandse Tisjeboy Jay: https://www.youtube.com/channel/UCypLniqHGGDmYam8MOcJcSQ

Photocredit: photo by Tim J on Unsplash

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Je Hart Volgen

Voorbij de Programmering: Leven vanuit Jezelf

Heb je weleens echt gevoeld wie je was, helemaal los van alles? Jezelf kunnen bevrijden van de opgelegde kaders, ongeschreven regels en oordelen. Zodat je werkelijk kon voelen wat waar is voor jou.

Je Hart Volgen

Thuiskomen

Een thuis gevoel waar geen dak of muren van steen