Gratis PR: Jouw Positieve Nieuws op Pioniers Magazine

Deel dit bericht

Deze oproep zag ik pas voorbij komen, dus als jij iets positiefs te melden hebt zou ik zeggen, klim in de pen en benader ze voor een stuk op hun website.

“Pioniers zijn de voorlopers van ontwikkelingen in elk gebied van de maatschappij. Maar waar zien we hun doorbraken, uitvindingen en goede nieuws? Meestal blijft dat beperkt tot hun eigen netwerk of vakgebied. En dat is zo jammer. De reguliere media is vooral gericht op het slechte nieuws. Vaak gaan we daar in mee. Onze hoofdredacteur Carla de Ruiter was moe van al dat negatieve nieuws dat zo vaak ook nog eens eenzijdig wordt belicht. Moe van de kleuring die eraan gegeven wordt. En door het anders te doen en een ander geluid af te geven zag zij een wereld van verschil.

Vanuit Pioniers Magazine gaan we dan ook dit jaar 100 Positief Nieuws berichten plaatsen op www.pioniersmagazine.nl. Nieuws dat allang voorpaginanieuws had moeten zijn. Ben jij dus een pionier en komt jouw nieuws nog steeds niet op de voorpagina en kan je het wel van de daken schreeuwen van blijheid? Stuur ons dan een goed-nieuws-bericht in plaats van een persbericht. Zorg dat het bericht een maatschappelijke relevantie heeft, dat het pionierend is en vermijd reclame.

Help jij ons mee om van Nederland een positief nieuws land te maken? Stuur dan jouw goede nieuws naar goednieuws@pioniersmagazine.nl en wie weet staat jouw bericht straks op onze website!”

Ga snel naar Pioniersmagazine en vertel je verhaal >

 

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten