Full color all over the place Friday…2e druk uitverkocht!

Deel dit bericht

Waar iedereen over elkaar heen buitelt met korting, kan ik niet eens meer leveren! Ja lieve mensen de tweede druk is vannacht ook uitverkocht.

De drukker heeft de afgelopen dagen en nachten doorgedrukt en ik krijg vanavond de eerste batch uit de derde druk. Iedereen wil dan weten: ‘Tessa hoeveel boeken heb je dan gedrukt?’ Duizenden lieve mensen, we hebben het over enkele duizenden boeken. Zonder korting, zonder die dikke blauwe meneer en gevestigde orde. Het kan dus!

Als we iets nodig hebben in deze tijd, dan is dit het wel. Dat we weer voelen en zien; we kunnen de regie weer in eigen handen nemen. En ook al hebben we soms geen idee hoe, we verzamelen alle stukjes moed, al zijn het het kruimels, en we gaan gewoon!

We volgen ons hart en laten het innerlijk vuur iedere beperkende gedachte wegbranden.

In volle overgave, soms op je bek vallend maar zeker weer opstaan, je laten verrassen door wat jij dan met jouw energie in de wereld zet.

Let the magic begin!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe