het is waargebeurd...

Foto's bij het verhaal

Het leek me leuk om voor jou, de lezer van mijn boek, een foto overzicht te maken van alles wat je gelezen hebt. Mijn boek is weliswaar een roman hier en daar fantasierijk aangevuld maar gebaseerd op een waargebeurd verhaal. En daar zijn natuurlijk foto’s van 😉

Hoofdstuk 1 - 4

Mijn eerste boek “Failliet mooier wordt het niet”. Deze foto is letterlijk het uitzicht van de berg waarop ik bij mijn zus in Spanje terechtkwam. Hier ontdekte ik het schilderen en dotten…

Hoofdstuk 5-10

Het experiment met Elske, het kunstwerk Synergia, de vloerschildering yogavloer en de t-shirts die daar weer uit voort kwamen.  

Hoofdstuk 10 - 16

De inspirerende documentaires, hierbij de links! De kapitale kracht van geluk (Ricardo Semler) en De Garbage Warrior (Michael Reynolds). De galerie en de verkoop van ‘Spring in the Air’ en mijn kunst op de munt van de Republiek van Palau (link naar collectie >).

Hoofdstuk 17 - 24

Een van de Bitcoin schilderijen en één van de money flow schilderijen. Sander die me op komt halen in Spanje en de aankomst in Nederland.

Hoofdstuk 25 - 30

Tekening autisme voor magazine Pure Child. Ontmoeting met ‘mijn man’ Marcel. Wandelen met Annet en een foto van Elske, Annet en ikzelf.

Hoofdstuk 31 - slot

De ademsessie op de zolder. Schilderij de vrouw in overgave. De voorstelling met Camie Bonger en mijn droomatelier in de watermolen. Ons vertrek, naar Spanje zonder huis en terugkomen in de Vrijbuiterskolonie. Tot slot de lancering van het boek.

Hoe gaat het verder?...

Wil je weten wat er na de lancering van het boek allemaal is ontstaan? Lees dan verder in deze blogs of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Ga hier terug naar de lezerspagina om je reactie achter te laten of een event te bekijken waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten.