We Lijken Elkaars Flow Te Versterken

Deel dit bericht

Er iets gaande! Voelbaar én zichtbaar!
Zeg maar gewoon met ouderwetse klinkende munten als resultaat.
De ondernemers waarmee ik spar maar ook ikzelf; we lijken in een steeds sterkere stroom te komen. Alsof we elkaar opliften.
Klanten die werkelijk uit het niets lijken te verschijnen, de juiste mensen op de juiste plekken, verbindingen die gelegd worden waar ze eerst onmogelijk leken.

Ik heb altijd gevoeld en geloofd dat dit dus de bedoeling was van werken, het leven, van ons als mensen. Dat als we ons durven te verbinden en werkelijk samenwerken op hele nieuwe manieren, de sky niet eens meer de limit is. Dat we elkaar kunnen versterken door juist in onze eigen kracht te gaan staan en de ander te stimuleren datzelfde te doen. Zonder een gevoel van concurrentie of strijd. Dat succesvol ondernemen ook op gevoel kan, vanuit een hartsmissie, puur op intuïtie en in de flow, zonder sturing en in overgave.

Echter voelen en geloven is één,
het daadwerkelijk doen en ervaren…..

Ik kan soms met tranen in mijn ogen ophangen na een sessie, de verbinding die ik dan voel is niet te omschrijven. Het zijn één voor één zulke mooie mensen, vaak met bijzondere missie’s.
Mensen die iets in de wereld komen doen dat zich bevindt op het gebied van het ongeziene, het spirituele, dat in het teken staat van jou weer in contact brengen met jezelf. De moed en kracht die ervoor nodig is om dit prachtige werk ook echt te gaan doen is groots, ik heb dan ook diep respect voor een ieder die dat aandurft.

Afgelopen jaar dacht ik vaak: als deze mensen elkaar toch ook zouden kunnen leren kennen, moet ik ze niet bij elkaar brengen? We kunnen elkaar zo goed versterken!
Het grappige is dat ik de laatste tijd denk: misschien doe ik dat al…… alleen niet op een ‘ouderwetse’ fysieke manier….;-)
Alsof we zo ook samen een veld gecreëerd hebben waar we nu met z’n allen al in verbonden zijn en elkaar activeren. Het lijkt wel alsof we elk met ons eigen steeds sterker wordende rivier tezamen een waanzinnige waterval aan het creëren zijn!

Dit gevoel van verbondenheid maakt mij zo gelukkig, ik weet dat het moeilijk delen is, deze intense ervaring waar mijn hart soms van uit elkaar lijkt te exploderen, te delen in een stukje tekst. Maar ik doe toch een poging, want als jij eigenlijk ook van binnen voelt dat dit waar is en verlangt naar een hele andere manier van ondernemen en leven dan garandeer ik je bij deze dat klopt!
Niet gewoon theoretisch
als een mooie spiritueel idee
maar praktisch,
in deze wereld,
gewoon in het echt
het is waar!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe