voorbij het denken

FF Sparren

Als je kunt verbinden met jouw innerlijke vuur dan ontstaat de rest moeiteloos, dan kom je in de stroom van jouw leven.

In een FF sparren sessie gaan we daarom samen op zoek naar jouw vonk, zodat we deze tot ongekende hoogte kunnen doen oplaaien. We geven er kleur, beeld en betekenis aan. Ik voel met je mee zodat je blik zuiver blijft en jij verbonden blijft met jezelf en je hartsverlangen.

Het gaat hierbij vooral om echt voelen, durven erin te stappen en voor een nieuwe manier van leven kiezen.

Samen komen we in deze sessie tot nieuwe perspectieven en krijg je handvatten om de eerste stappen te zetten naar een leven dat werkelijk van jou is!

deze moedige mensen gingen je voor

reviews

wat gaan we doen

insteek sessie

Een FF sparren sessie is moeilijk te omschrijven maar ik ga proberen je een beetje gevoel te geven van mijn aanpak.

Vanaf het moment dat je binnenloopt stem ik mij al af op jou. We gaan met een koffie/thee aan de keukentafel zitten en jij vertelt me jouw vraag of verlangen. En dan stroomt het vanzelf. De vragen, de energie en de beelden.

Om jouw onbewuste, dat wat je echt bent, aan de praat te krijgen gaan we wellicht werken met creatieve testen, opdrachten of visualisaties. Maar dat hoeft niet. We voelen beide wat echt kloppend is voor jouw vraag.

We stoppen pas als we allebei, het kippenvel op de armen voelen en weten: ja dit is het! Hier zit mijn vuur!

Na deze sessie stuur ik je een digitaal een ‘vuur’ document waar in beeld en tekst is vertaalt wat we samen ontdekt hebben.

Ik ben na deze sessie ook beschikbaar om je in dit proces eventueel verder te begeleiden. Deze kortere sessies doen we meestal telefonisch. 

hartsverlangen & struikelblokken

voor wie?

Als jij antwoord wil voorbij het ‘bedenken’. Nieuwsgierig bent naar dat wat er echt in jou speelt. Dan is deze sessie echt iets voor jou. Dat kan gaan over jouw hartsverlangen, jezelf zichtbaar maken, wilde ondernemersplannen, spannende carriere switches of andere beslismomenten waarbij je op zoek wilt naar het antwoord van binnen. Daar waar je het niet meer gaat bedenken of stuk analyseert maar werkelijk gaat voelen, innerlijk weet; Ja! Dit! Dit ben ik echt.

mijn achtergrond

Wie ben ik

Naast dat ik opgeleid ben als bedrijfskundige, ondernemer ben en een (basis)opleiding tot levenstherapeut heb gevolgd komt de meest relevante ervaring uit mijn leven zelf.

Mijn drive om trouw te zijn aan mezelf, mijn zoektocht naar wat dat dan was, uit een systeem stappen waarin ik niet geloofde, een leven creëren dat onmogelijk leek, ervaren dat alles kan als je durft los te laten. En dat ging zeker niet zonder slag of stoot.

Ik post hier geregeld blogs over, heb twee boeken geschreven en creëer kunstwerken die het onbewuste prikkelen. Daarnaast begeleid ik samen met mijn Partner (Marcel) stellen & jongeren in hun proces van helemaal zichzelf zijn.

praktische informatie

PRAKTISCHE INFO

  • FF sparren begint altijd met een persoonlijke sessie van ongeveer 2,5 uur, real life op onze mooie plek in Drenthe.
  • Na deze sessie stuur ik je een digitaal ‘vuur’ document waar in beeld en/of tekst is vertaalt wat we samen ontdekt hebben over jouw prangende vraag en bijbehorend hartsverlangen.
  • Investering sessie: € 250,- incl. 21% btw
  • Extra begeleiding hierna kan telefonisch of real life en kost €85,- per uur incl. 21% btw.
 

INTERESSE?

Vul hiernaast vrijblijvend het formulier in. Ik doe je dan een voorstel voor data voor een sessie.

Eventuele vragen kun je kwijt in het opmerkingenveld.