Experiment verf gooien…

Deel dit bericht

Het is mooi weer dus ik kon mooi experimenteren met het gooien van verf op het doek in de tuin. De oplettende kijker kan de vrouw in dit schilderij al ontwaren ❤️‍🔥 het is weer een mooie dag om te experimenteren ✨💃🏻 Op de hoogte blijven? Meld je onderaan de site aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerste een seintje als een nieuw kunstwerk in de verkoop gaat.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe