Enthousiaste reacties veroorzaken explosie verkopen.

Deel dit bericht

“Dit boek wil je lezen! Tessa ik sta AAN”
“Regelmatig de rillingen of kippenvel over mijn lijf.”
“Een spiritueel wellnessbad”
“Raakt diep, absolute aanrader!”

(Bekijk hier alle reviews van het boek Ik Beval Van Het Heelal?

DERDE DRUK BIJNA UITVERKOCHT
Ja lieve mensen, het wordt wat eentonig, er moet weer bijgedrukt worden! De reacties en reviews van lezers stromen door alle kieren en gaten van social media heen waardoor het boek nog meer besteld wordt! Lieve lezers dat is natuurlijk geweldig, door jullie enthousiasme wordt dit boek met een noodgang de wereld ingeslingerd!

De derde druk komt dit weekend binnen maar die is ook al bijna helemaal weer uitverkocht! (nu bestellen is dus nog dinsdag 5 december in huis* (nog 350 beschikbaar bij het schrijven van deze post) en daarna wordt het weer even wachten op de levering van de vierde druk.

De oplages worden steeds groter, de pallets voor de deur steeds hoger en mijn vrienden komen in ploegendienst mee inpakken. Wat ook hele gezellige weekenden oplevert!

Bring it on! Geen berg te hoog. Dit verhaal mag de wereld in, innerlijke vuren hoog oplaaien, diepe verlangens met een noodgang naar de oppervlakte brengen en creativiteit tegen de plinten laten op klotsen!

Let the magic begin!

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe