En toen werd ik één met de kassa bij de supermarkt…

Deel dit bericht

Ik werd gewoon nieuwsgierig, mega nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren ‘voorbij het bedenken’. Waar we als mens toe in staat zouden zijn als we in volle vrijheid zouden leven en werkelijk de verbinding met alles weer zouden voelen. Een zoektocht die me bracht bij intense meditaties, prachtige ademsessies en zelfs psychedelica (de truffel). Het waren een voor een ervaringen die me inzicht gaven in een dimensie die ik wel voelde/wist dat hij er was maar tot die tijd nooit echt had gezien.

En ja, die ervaring in de supermarkt was nog maar het begin.

Het was een moment na een super intense Pineal Gland meditatie de avond ervoor waardoor dit opeens kon ontstaan. Ik woonde toentertijd in Spanje en was gewoon even wat boodschappen doen. Het ene moment stond ik in de rij voor me uit te staren en het andere moment voelde ik me opeens een met alles! Ik voelde de kassa, de mensen, de mandjes, ik voelde alles, want… IK WAS ALLES! Ik was zowel de kassa, als mezelf, als de mensen om me heen, als de schappen met producten. Ik was alles.

Ik weet het, dit was te bizar! En je hoeft me ook niet te geloven, maar eenmaal zoiets ervaren, dan weet je gewoon: dit is waar. Deze ervaring is overigens ook weer geen doel op zich, want helemaal een met alles besta je dus zelf ook niet meer. Je lost als het ware op. Dat is in het dagelijks leven ook wel wat onpraktisch.

Maar ik wist nu wel dat er op een andere laag eenheid bestond, en dat ik contact kon maken met dit veld van alles en zo onze werkelijke verbondenheid kon voelen.
Dat opende een veld van ongekende mogelijkheden. Met deze energie en informatie kon ik gaan spelen. Wat was er allemaal wel niet mogelijk?

De titel van het boek ‘Ik beval van het heelal’ verraadt het al een beetje. Het bleef niet bij deze ene bizarre ervaring in de Spaanse supermarkt.

Het werd een rollercoaster van avonturen waarbij ik de mind echt wilde stretchen. Alle beperkende gedachten en overtuigingen overboord wilde kieperen om te kijken wat er dan echt zuiver in mij naar boven zou komen. Wat zou ik nog meer te zien krijgen?

Well, be careful what you wish for….

———

Ik wilde het boek schrijven dat niemand schreef. Het boek waarin rauw, ongecensureerd en schaamteloos het hele verhaal vertelt wordt van wat er gebeurt als je die sprong waagt. Wat gebeurt er als je die ene prangende vraag in jezelf daadwerkelijk gaat beantwoorden. Je buiten de kaders van de maatschappij op zoek gaat. Jezelf echt de vrijheid geeft alles te zijn wat je bent. Hoe kom je er überhaupt achter wie dat is? En wat gebeurt er als je die zwaar overwoekerde paden vrij maakt om diepe mysteries in jezelf te ontrafelen?

De wereld van persoonlijke ontwikkeling wordt overstelpt met mensen die alleen de mooie kant laten zien, maar deze reis is zo Instagram pastel nog niet…
Speciaal voor al die moedige mensen, de dromers en de visionairs. Voor een ieder die weleens denkt dat ie op de verkeerde planeet geboren is.

Weg met de conformatie en regels. Geen structuur, de mind in opperste staat van verwarring achterlatend.
Breek het open in jezelf en in de wereld!

Het boek “Ik beval van het heelal” bestel je hier >

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe