Els helpt jou je zelfhelend vermogen te activeren

Deel dit bericht

Afgelopen maanden werkte ik samen met Els Botman aan haar website. Els is een vrouw met een bijzondere missie; jou ondersteunen in het bekrachtigen van jouw zelfhelend vermogen. Zij werkt daarvoor met Energetisch Geneeskunde & Healing Codes. Ik heb zelf ook een persoonlijke sessie & Healing Code mogen ontvangen van Els en ik kan je vertellen die is mega krachtig.

Els heeft zelf ook een energie waar je direct van ‘aan’ gaat en zo begeleidt ze je naar je eigen kracht. Haar eigen kunst vormt de achtergrond van deze bijzondere website waarop je bijvoorbeeld ook video’s kunt vinden waarin Els je stap voor stap meeneemt in de Dagelijkse Energie Routine. Met deze routine ontwikkel & bekrachtig je nieuwe gezondheidspatronen in je energie systeem. Ze is een natuurtalent voor de camera!

Ik vond het een bijzonder mooie samenwerking en presenteer jullie dan ook met trots haar nieuwe website: www.praktijkelsbotman.nl

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten