Els helpt jou je zelfhelend vermogen te activeren

Afgelopen maanden werkte ik samen met Els Botman aan haar website. Els is een vrouw met een bijzondere missie; jou ondersteunen in het bekrachtigen van jouw zelfhelend vermogen. Zij werkt daarvoor met Energetisch Geneeskunde & Healing Codes. Ik heb zelf ook een persoonlijke sessie & Healing Code mogen ontvangen van Els en ik kan je vertellen die is mega krachtig.

Els heeft zelf ook een energie waar je direct van ‘aan’ gaat en zo begeleidt ze je naar je eigen kracht. Haar eigen kunst vormt de achtergrond van deze bijzondere website waarop je bijvoorbeeld ook video’s kunt vinden waarin Els je stap voor stap meeneemt in de Dagelijkse Energie Routine. Met deze routine ontwikkel & bekrachtig je nieuwe gezondheidspatronen in je energie systeem. Ze is een natuurtalent voor de camera!

Ik vond het een bijzonder mooie samenwerking en presenteer jullie dan ook met trots haar nieuwe website: www.praktijkelsbotman.nl

loop geen kunstwerk meer mis

Aanmelden nieuwsbrief

Mijn nieuwe kunstwerken verstuur ik altijd als eerste aan de nieuwsbriefleden. Dus wil jij geen schilderij meer mislopen, meld je dan hier aan.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest