Echo van de Ziel: Navigeren Door De Chaos

Deel dit bericht

Het vraagt behoorlijk wat moed om de met angst doordrenkte tijdlijn naast je neer te leggen, even diep adem te halen en het verlangen naar een andere manier van leven toe te staan. Ruimte te maken voor een andere realiteit.

Daar waar de chaos zo groot wordt dat het je soms overspoelt. De ene crisis is nog niet voorbij is, of een andere, zogenaamd levensbedreigende situatie dient zich alweer aan. Waar je met je hoofd geen oplossing meer kunt bedenken.

Daar waar machteloosheid hoogtij viert, daar is de toegang tot het nieuwe, het onbekende.

Het ‘enige’ dat we nodig hebben, is onszelf.

Opnieuw verbinden met ons ongekende potentieel, met jouw innerlijke waarheid. Dat kan gelukkig op duizenden manieren: van mediteren tot dansen, kunst maken, plezier hebben (vooral onbedaarlijk lachen), psychedelische reizen maken, ademwerk doen, intuïtief tekenen of schrijven, en zoveel meer.

Alles wat maar helpt om het denken te stoppen en jouw aandacht naar binnen te leiden, ver voorbij de beschermingslagen, de opgelegde overtuigingen en de kaders van wie of wat dan ook.

Daar klinkt jouw muziek,
jouw toon,
jouw zijn.

Hét antwoord op de chaos van deze tijd.

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten