De wereld is er blijkbaar klaar voor. Nu al een herdruk!

Deel dit bericht

Nog geen twee maanden verder en ik moest op stel en sprong een herdruk gaan regelen. Nou werk ik gelukkig samen met de allerfijnste drukker uit het land! Schultenprint, blikte of bloosde niet, gaven de drukpers een zwaai en perste binnen een mum van tijd mijn tweede oplage eruit. En wat een heerlijkheid al die boeken!

Kijk, ik weet echt wel, ik maak het mezelf niet al te gemakkelijk. Ik moest en zou dit boek zelf uitgeven (eigen wijs…). En dan wilde ik ook nog eens niet alle winst afstaan aan die dikke blauwe meneer (die lijkt mij behoorlijk verzadigd namelijk) dus ben ik alles via mijn eigen webwinkel gaan verkopen. En het boek is nou ook niet bepaald doorsnee te noemen…

Maar de wereld is er blijkbaar klaar voor!

Om een kijkje te nemen voorbij het denken, op ontdekkingstocht in dimensies van oneindige mogelijkheden om vervolgens volledige de weg kwijt maar diep geïnspireerd zijn eigen creaties de wereld in te slingeren.

Er is gebeurd waar ik stiekem van droomde.

Dat het boek zijn weg vindt.
Voorbij de bestaande garde, de webshopmonopolisten.
Linksom of rechtsom gewoon gaat waar hij moet gaan om precies bij de juiste mensen vuurtjes aan te steken.

Innerlijke vlammetjes die oplaaien tot knetterende vreugdevuren.

Ik ben er klaar voor, net op tijd voor de feestdagen met een berg aan nieuwe glimmende covers om de hele wereld in lichterlaaie te zetten.

Let the magic begin! ✨

Ik beval van het heelal

Werkelijk in overgave een leven laten ontstaan dat je stoutste gedachten te boven gaat? Wil je weten hoe dat er real life, rauw en ongecensureerd aan toe gaat? Ik neem je in dit waargebeurde verhaal mee op deze ontdekkingsreis die gaat over vrijheid, verbinding en creatie kracht.

Meer berichten

Uncategorized

Ik wil ook een Marcel!

Afgelopen weekend, een signeersessie,op deze foto staat mijn lief, hoe